İpucu sony xperia z3 ses problemi

Sponsorlu Bağlantılar

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia z3 ses problemi
Arkafaslar telefonumu biri aradiginda cagri sesi az cikiyor neden? Muzik aciyorum ses mukkemmel.Mesela zil seslerine girip ordan actigimdada ses guzel geliyor ama biri aradiginda ses kisik geliyor bunun sebebi nedir? Ayarlarla alakali sanirim bilen arkadadlar yardimci olursa sevinirim.

Not: Cihaz orjinal vodafone'dan alindi bir hafta once.

0MG90

0MG90

Üye
Konuşma sırasında ses açma tuşundan ses arttırdınız mı?
Öylede olmuyorsa Ayarlar>Çağrı dan Konuşmacının Sesini Arttır a tıklayın.

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Karsi tarafin sesi gayet net duyuluyor ayrica dediginiz secenekte aktif.Mesela zil seslerine girip ayni muzigi ordan aciyorum ses cok iyi.Ancak biri beni aradiginda kisik ses.Suan ses ayarlarini full actim.

0MG90

0MG90

Üye
Bilemedim. Ben Z2 kullanıyorum aslında gayet yüksek çıkıyor. Birini arayın ses tuşlarıyla oynayın biraz belki düzelebilir veya PC'ye bağlayın PC companion ile onarma yapın.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ayarları kurcalayın biraz, ses yükselerek artsın gibi bir ayar var mı ? Onu kapatmanız lazım.

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Luck Star

Luck Star

Üye
Rica ederim. İsterseniz telefonu açmamak şartıyla arayabilirim :)

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Luck Star

Luck Star

Üye
Tamam bekliyorum :)

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Konu guncel sorun hala devam ediyor.

shozy

Üye
bendede aynı sorun var son güncellemeden sonra oldu zil sesleri az çıkıyor hala nedenini çözemedim bidahaki güncellemeyle sorun çözülür inşallah.

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
bendede aynı sorun var son güncellemeden sonra oldu zil sesleri az çıkıyor hala nedenini çözemedim bidahaki güncellemeyle sorun çözülür inşallah.

Vallahi ben alistim diyebilirim :D Yeni aldim vodafondan daha bir tane cizigi yok servisede vermek istemyrm

shozy

Üye
sorun büyük ihtimal yazılımsal telefonda sorun yok bende aveadan aldım sanırım buralardan alınan telefonların geneli böyle defolu :)

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
sorun büyük ihtimal yazılımsal telefonda sorun yok bende aveadan aldım sanırım buralardan alınan telefonların geneli böyle defolu :)

Ben sony destek hattini dalan aradim Sony Companion programiyla onarim yapin dediler yapmadigim sey kalmadi sifirlama guncelleme yenileme hersyi yaptim ama duzelmedi. Telefoncuyada gosterttim sorun yazilimsal bi sknti yok dedi. Insallah duzelir guncellemeyi bekliyoruz.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
5.0.2 sürüme gecincemi oldu?
genel bir hata degil yazılımdan kaynaklı sorunda degil sorun aslında bilindik konular.

rom kurarken veya sistem güncellemeleri yaparken eskiden kalma kalıntılar temizlenmedigi icin bu tür karışıklıklar olabiliyor.

Sorunsuz kullanım icin pc ile güncelleme yapın veya recovery ile wipe data, dalvik ve sistem formatı ile,
şuanki sorun icin alternatif var ayarlar/cihaz hakkında konumuna gelip buradaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
5.0.2 sürüme gecincemi oldu?
genel bir hata degil yazılımdan kaynaklı sorunda degil sorun aslında bilindik konular.

rom kurarken veya sistem güncellemeleri yaparken eskiden kalma kalıntılar temizlenmedigi icin bu tür karışıklıklar olabiliyor.

Sorunsuz kullanım icin pc ile güncelleme yapın veya recovery ile wipe data, dalvik ve sistem formatı ile,
şuanki sorun icin alternatif var ayarlar/cihaz hakkında konumuna gelip buradaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

cozum olarak ne uygulayacagimizi anlayamadim. Ben zaten iki defa bilgisayardan guncelleme yaptim hatadan sonra ama bi cozum degil.

0MG90

0MG90

Üye
Lolipop ile olmuş bir şey bu. Güncelleme ile düzelir.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Baktim ama googleplaye yonlendiriyor bunumu kurmam gerekiyor? Biraz aciklarsan sevinirim kardesm pek anlamyrm :)
Zaten yüklü olması gerekiyor, sony resmi uygulaması , bu tür sorunların cözümü icin alternatif
Kullanımı icin google play linkini kullan zaten ceviri var konu hakkındaki kısmı cevir deyip yapılacak talimatları gözden cecir.