Haber Sony Xperia Z3 Satışa Sunulmaya Başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Bugün z3'ü Kayseri de bimeksde inceledim çok iyi olmuş menüler arasındaki geçişte hiç sıkıntı yok yağ gibi akıyor resmen:) birde note 4'ü samsung Center'da inceledim ama deminki söylediklerimi note 4 için söyleyemeyeceğim malesef ana ekranda gezinirken sekmeler arasında kaydırma yaparken tam 3 defa takılma yaptı bunu kendi gözümle gördüm bazıları beni fanboyluk yapma ile suçlayabilirler ama sonynin arayüzü çok akıcı ve stabil geldi bu yüzden tercihim xperia z3 :good:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Sucrofe

Sucrofe

Üye
İkisini elinize alıp inceleyin. İkisi de yüzüstü bırakmayacak cihazlar. Zevkinize göre seçip alın.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben niyetimi açıkça belirttim fanboyluk yapıyorsun diyenler vardır ama 2sinide inceledim 5dk sonra. Note 4 'ü inceledim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bugün z3'ü Kayseri de bimeksde inceledim çok iyi olmuş menüler arasındaki geçişte hiç sıkıntı yok yağ gibi akıyor resmen:) birde note 4'ü samsung Center'da inceledim ama deminki söylediklerimi note 4 için söyleyemeyeceğim malesef ana ekranda gezinirken sekmeler arasında kaydırma yaparken tam 3 defa takılma yaptı bunu kendi gözümle gördüm bazıları beni fanboyluk yapma ile suçlayabilirler ama sonynin arayüzü çok akıcı ve stabil geldi bu yüzden tercihim xperia z3 :good:
Güç tasarrufu açık mıydı? Çünkü bende samsung bayide inceledim zerre kasma görmedim :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Sony'nin arayüzü Aosp'u andırıyor biraz. Yazılımı iyiyse hızlı olur zaten.

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dün akşam sony xperia z3 aldık :)

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe, Murat Alper ve B.A.R.O.N
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Bugün birde sony Center da fiyatını orda 2.275 tl z3 10000mah'lik. Şarj cihazı da kampanyadaymış 250tl yerine sadece 99tl dediler

• Beğen
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Dün akşam sony xperia z3 aldık :)
İlk izlenimlerinizi ve Note 4'ü neden almadığınızı öğrenebilir miyiz? Almayı düşünenler için faydalı olur. Bu arada hayırlı olsun.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
xperia z3 hepsiburada.com'da 2139:tl:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sony garantili değildir o .

Murat Alper

Murat Alper

Üye