ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Kötü değil ancak ne 2k ekran var ne parmak izi var. İşlemci değişmek gereksizdi kamera iyi olabilir geri kalan aynı zaten. Çıkarmaya gerek yoktu yeni modeli, yeni diye fazla fiyattan çıkacak şimdi bu. İşlemcinin sürekli değişmesine gerek yokki sonuçta olimpiyatlara katılmıyor bu telefonlar. Ram 4, ekran 2k ve çeşitli sensörler eklenip tasarım değiştirilebilir...Bir tanesi kilitlensin @ANIL
Haber - Sony Xperia Z4, Z3+ Olarak Satılacak! - MaxiCep
Ayrıca adamlar daha ne yapsın? S810 koymuş, ön kamerayı 5.1MP yapmış, yazılım geliştirmiş daha ne yapacak? Uzaya mı çıkmasını bekliyorsunuz telefonun anlamıyorum.
Bunu her firma yapıyor ki. G4'te gereksizdi, S6 bile gereksizdi o zaman (S5'in plastik kapağını çıkar cam koy, yanlara metal çerçeve koy tamamdır). 2K ekran bana göre gereksiz. Şu an kullanılmaması lazım. Z3'ün biraz düzeltilmiş modeli olduğu için bende çok fazla satacağını sanmıyorum bana göre hata yapıyorlar. Umarım Z5'te tasarım daha iyileşir, yeni kamera lensi kullanırlar.Kötü değil ancak ne 2k ekran var ne parmak izi var. İşlemci değişmek gereksizdi kamera iyi olabilir geri kalan aynı zaten. Çıkarmaya gerek yoktu yeni modeli, yeni diye fazla fiyattan çıkacak şimdi bu. İşlemcinin sürekli değişmesine gerek yokki sonuçta olimpiyatlara katılmıyor bu telefonlar. Ram 4, ekran 2k ve çeşitli sensörler eklenip tasarım değiştirilebilir...
Sana göre bana göre 2k gereksiz ama kıyaslama için gerekli...Bunu her firma yapıyor ki. G4'te gereksizdi, S6 bile gereksizdi o zaman (S5'in plastik kapağını çıkar cam koy, yanlara metal çerçeve koy tamamdır). 2K ekran bana göre gereksiz. Şu an kullanılmaması lazım. Z3'ün biraz düzeltilmiş modeli olduğu için bende çok fazla satacağını sanmıyorum bana göre hata yapıyorlar. Umarım Z5'te tasarım daha iyileşir, yeni kamera lensi kullanırlar.
Ben de böyle düşünüyorum ancak g4 te baya değişti. Kamera, tasarım ve eğimli ekranı göz önünde bulundurmak lazım... İşlemciyi hiç saymıyorum bile bazılarına göre kötüymüşYa abi gidin alla aşkına en çok şeyi değişen s6 dir. S5 ile s6 yi yanyana koyun arada ne benzerlik göreceksiniz acaba. Hakkını yemeyin bari adamlar islemciden tut kasaya kadar herşey değişti. Neyi gereksiz acaba. G4 de değişim var kamera sadece tabiama bu cihazda pek fark yok bence çıkarması gerekmiyordu boşu boşuna kendisini yoruyor sony. Snapdragon 810u es geçip direk s820 ile Eylül ayında falan çıkar saydı düzgün bişey. Yeni bir işlemci çıkıyor firmalarda her çıkan işlemciyi illa 3-6 ayda bir telefon çıkarıyor piyasa gitti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?