Invoke
Üye
S5 in yerini tutar da artar bile. Kamera özellikleri bile yeter Z2 için. Ama fiyatı pahalı işte.
Ucuz demedim zaten ama ben samsung almam.S5 de ucuz olmayacak.
Daha M8 ile G3ü görmedik ama ben şuan için kesinlikle Z2 derim. Ki pahalı cihaz bunlar. Daha ucuz isteyene Nexus 5 derim. İlle de Samsung olsun, üst seviye olsun diyen varsa da S5 yerine Note 3 tavsiye ederim.
Htc twitterda samsungu yerle bir etti galiba daha iyi bisyle cikacakUcuz demedim zaten ama ben samsung almam.
M8 in özelliklerini merak ediyorum tanıtılsa bir an önce.
Nokia da samesung diye tweet paylaştıHtc twitterda samsungu yerle bir etti galiba daha iyi bisyle cikacak
Touchwiz hala ayni bencede stabillestirmeliydi bide bu kendi ekledigi uygulamalari kaldirilabilir yapsalar cok guzel olacak rootsuz halledilmeli
Hangileri icin mumkun degil ben samsung marketten filan bahsediyorumÖyle bir şey mümkün değil.
Hangileri icin mumkun degil ben samsung marketten filan bahsediyorum
Gerci dogru kullaniciyi onemsemeyen bi firmadan bahsediyoruzMümkün değil derken, yapmazlar manasında. Şirket benim olsa ben de silinmeyecek şekilde sisteme gömerdim.
Tuşları ekrana konumlandırmak yerine kapasitif olarak çerçevede olsa çok daha iyi olacakmış. Z3 ile belki bakalım
Galaxy S5'in Tipinden Çook İyi Bir Tasarım Galaxy S5'in Belini Bükebilecek Bir Telefon. Arka Kasaya Bittim Ben Z2'nin
O zaman samsungu taklit etmiş olmazmı biraz sony samsung değil her firmadan bi özellik kopyalamazTuşları ekrana konumlandırmak yerine kapasitif olarak çerçevede olsa çok daha iyi olacakmış. Z3 ile belki bakalım
O zaman samsungu taklit etmiş olmazmı sony bi samsung değil her firmadan bi özellik kopyalamaz
Yoo ben öyle birşey demedim sony simdiye kadar hep kapasitif tuşlu telefon çıkardı bu saatten sonra tuşları ekrana koyarsa biraz kopya olur isteyen her firmada tuşlu telefon yaparAbartma la, tuş koymanın patenti samsungda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?