Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
Klasörlerde yok mu?
Malesef. tekrar baktım belki gözümden kaçmıştır diye ama yine yok.
Ekran Görüntüsü adı altında bi klasör oluşur genelde yine de emin olmak için ekran görüntüsü alınca statusbara gelen bildirimde görüntüyü paylaş diyip X-plore adlı dosya yöneticiyle paylaşırsanız size dosyanın kaynak klasörünü gösterecektir :)
Screenshots mıydı neydi öyle bi klasöre kaydoluyordu ekran görüntüsü aldıktan sonra. Ama öyle bi klasörde yok. kitkatta vardı. İşin garibi albüme kaydedildi diyor ama yok.
Arkadaşlar telefonu yeniden başlattım düzeldi şimdi. Niye öyle olmuştu ki acaba :/

tarık_07

Üye
Arkadaşlar herkeze merhaba. Bende yeni sony z2 aldım.

alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaslar soccer star adli oyun benim telefonumda açılmıyor ve donuyor sizde de durum ayni mi? Sony ile uyumsuzluk problemi felan mi var diye merak ediyorum. Yükleyip denerseniz sevinirim

alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaslar soccer star adli oyun benim telefonumda açılmıyor ve donuyor sizde de durum ayni mi? Sony ile uyumsuzluk problemi felan mi var diye merak ediyorum. Yükleyip denerseniz sevinirim
Mordern command da ayni sekilde donup kalıyor. Bu oyunu oynayan var mı?

man20

man20

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Başka oyunu kasmadan açıyorsa oyun sorunludur arkadaşlar

alfo9403

alfo9403

Üye
Başka oyunu kasmadan açıyorsa oyun sorunludur arkadaşlar
İki oyunda denk geldim ve bu iki oyunu s3 çalıştırıyor. Z2 ile alakali bir uyum problemi mi var? Soccer star veya modern command oyununu indirip deneyebilen varsa cok iyi olur.

man20

man20

Üye
İki oyunda denk geldim ve bu iki oyunu s3 çalıştırıyor. Z2 ile alakali bir uyum problemi mi var? Soccer star veya modern command oyununu indirip deneyebilen varsa cok iyi olur.
modern command'ı indirdim. şuanlık bi takılma görmedim oyunda.

alfo9403

alfo9403

Üye
modern command'ı indirdim. şuanlık bi takılma görmedim oyunda.
Loading kisminda ileri gitmiyor benimki. İki defa indirdim ama açılmadı. Sadece bende oluyorsa otur nedenini bul simdi [emoji53]

man20

man20

Üye

marowak

Üye
Flashtool ile rom bl kapalı her sony cihaza yüklenir bu normal birşey çünkü stock rom dosyasını yüklemiş oluyorsunuz bl açık ya da kapalı farketmez eğer ki custom rom yüklemek isterseniz (cyanogenmod, omni , ya da slim rom vb.) işte o zaman bootloader kilidini açmanız gerekir root bootloader kapalıyken de atılabilir. Yüklediğiniz lockeddual recovery geçici bir recovery'dir bu nedenle gerçek bir recovery gibi davranmaz ses kısma tuşlarına basarak recovery moda alamamanızın sebebi budur kısacası recovery ve custom rom için kesinlikle bootloader kilidiniz açık olmalı :tebessüm:
Bir de benim cihazın sol tarafındaki su geçirmez tıpası koptu garanti çerçevesine girmiyor sanırım bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? :hmmm
onlar satılıyor gittigidiyora bak istersen bi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Severek oynadığım bir oyun ve bende sorunsuz açılıyor. Ama sende niye böyle oldu anlamadım :bilmm

-No.1-

-No.1-

Üye
Bende yakında aranıza katılacağım sanırım :) ama z2 ve z3c arasında kaldım şimdi kullandığım telefon ile z3c boyutu aynı (moto g) ekran boyutu ve 3 gb ram yüzünden sanırım z2 alacağım çok oyun oynarım ama 20 dk yı geçmez onun dışında 2 sene kadar idare etmesini istiyorum sizce bu performans bu telefonu ne kadar götürür onun dışında kronik sorunlardan bahsediliyor kasa açıklığı vb ve garantisinden pek memnun kalan olmamış bunları düşününce telefondan soğuyorum bunlar doğrumu acaba

yardımcı olursanız çok çok sevinirim iyi forumlar :)

alfo9403

alfo9403

Üye
Bende yakında aranıza katılacağım sanırım :) ama z2 ve z3c arasında kaldım şimdi kullandığım telefon ile z3c boyutu aynı (moto g) ekran boyutu ve 3 gb ram yüzünden sanırım z2 alacağım çok oyun oynarım ama 20 dk yı geçmez onun dışında 2 sene kadar idare etmesini istiyorum sizce bu performans bu telefonu ne kadar götürür onun dışında kronik sorunlardan bahsediliyor kasa açıklığı vb ve garantisinden pek memnun kalan olmamış bunları düşününce telefondan soğuyorum bunlar doğrumu acaba

yardımcı olursanız çok çok sevinirim iyi forumlar :)

Kasa açıklığı bende varmış. İlk geldiğinde fark etmedim ama araya toz girmeye başladığında fark ettim. Şuana karşı bir zararı olmadı kasa açıklığının, birkac defa suya soktum suan sorun yok. Oyunlarda felan z2 bile ekran konusunda küçük kalabiliyor birçok oyunda alttaki geri tusu vs kaybolmuyor ekrandan çalıyor. Z2 öneririm z3c yerine. Eger z2 alacaksan kesinlikle çin malı manyetik şarj kullanma sadece orijinal sony dock kullan. Kasa açıklığına garanti bisey yapmıyor ayrica ölü piksel var bende 1 tane. Ona da mudahale etmiyor en az 3 tane olmalıymış degisim icin. Simdi bu su gecirse kasa açıklığı yüzünden garanti kapsam dışı diyecekler. Hakem heyetine basvurunca iadeye felan karar veriliyormus ama uğraşıyorsun birsürü. 2 sene rahat götürür bu özelliklerle zaten sony güncelleme konsunda tüm lollipop sürümlerini verecegim dedi. Normalde kaliteli bir telefon ama iste bazı serilerde kasa açıklığı felan çıkabiliyor. Düzgün z2 alırsanız 2 sene rahat gider. Sony centerdan bakıp alın derim kutudan bozuk seri çıkarsa orada geri iade edin ayıplı mal diye.

• Beğen
Tepkiler: -No.1-

Üst Alt