Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bence önce dns değiştir olmazsa Sony'nin pc comp. uygulaması ile 'onar' seçeneğini kullan.

0MG90

0MG90

Üye
Onar deyince telefonu sıfırlıyor galiba. O zaman ilk önce fabrika ayarlarına sıfırlayın olmazsa onar deyin o da olmazsa yazılım :D

• Beğen
Tepkiler: serhatispir123

serhatispir123

Üye
Onar deyince telefonu sıfırlıyor galiba. O zaman ilk önce fabrika ayarlarına sıfırlayın olmazsa onar deyin o da olmazsa yazılım :D
peki çok teşekkürler deneyeceğim :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi

Dediğin gibi olabilir ama onar deyince sanki romu indiriyordu uzun uzun diye hatırlıyorum. En temizi flashtool. :D

serhatispir123

Üye
Dediğin gibi olabilir ama onar deyince sanki romu indiriyordu uzun uzun diye hatırlıyorum. En temizi flashtool. :D
yalnız şimdi farkettim bana bildirim geliyor bu uygulamalardan örneğin favorilere ekledi şeklinde :)

ant.vit

Üye
Telefonumun arka camı oynuyor gözle görülür şekilde değil ama elimdeyken hissediyorum bastırınca hart hurt ediyor. Daha alalı bir ay oldu hiç düşürmedim darbe almadı ama cebimdeyken eğilince falan sıkışıp esnemiştir diye tahmin ediyorum. Aynı durumu yaşayan varmı sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

0MG90

0MG90

Üye
Benimkide tam ortaya bastırınca ses çıkarıyor ama duymak için kulağını iyice yakınlaştırman lazım
Eğer ileride sorun yaratacak gibiyse garantiye verin

ant.vit

Üye
Benimkide tam ortaya bastırınca ses çıkarıyor ama duymak için kulağını iyice yakınlaştırman lazım
Eğer ileride sorun yaratacak gibiyse garantiye verin
Evet bende duymak için kulağıma yaklaştırıyorum. Peki oynuyorsa su geçirir mi?

0MG90

0MG90

Üye
Evet bende duymak için kulağıma yaklaştırıyorum. Peki oynuyorsa su geçirir mi?
Sanmam. Kenarlarına iyice göz atın açıklık var mı diye. Gerçi diğer forumda açıklık olup havuza girenler olmuştu sorun olmamıştı, şans işi.

ant.vit

Üye
Sanmam. Kenarlarına iyice göz atın açıklık var mı diye. Gerçi diğer forumda açıklık olup havuza girenler olmuştu sorun olmamıştı, şans işi.
İnternette videolarını izledim camı çıkarıp altındaki contayı değiştiriyorlar.. Conta değişilirse düzelirmi?

mehmet2404

Üye
Merhaba arkadaşlar. Size sorum root olayı ile ilgilidir. Telefonumu yeni aldım 2 hafta kadar olmakta. Root yaptığımızda garanti kapsamından çıkıyor diye duydum. Root yapma amacım sadece ücretli programları ücretsiz olarak kullanabilmek. Sizce root yapmalı mıyım ve root olayını geri çevirdiğimizde telefonun garantisi tekrar gelir mi?

alfo9403

alfo9403

Üye
Merhaba arkadaşlar. Size sorum root olayı ile ilgilidir. Telefonumu yeni aldım 2 hafta kadar olmakta. Root yaptığımızda garanti kapsamından çıkıyor diye duydum. Root yapma amacım sadece ücretli programları ücretsiz olarak kullanabilmek. Sizce root yapmalı mıyım ve root olayını geri çevirdiğimizde telefonun garantisi tekrar gelir mi?
Garantiden çıkacaktır ama unroot yapıp eski haline çevirme imkani var bazi servisler cok detayli incelemiyor rootlu cihaz kabul ediyorlar. Bazi servisler ise geri cevirebiliyor. Ama resmi olarak garanti kapmsam dışı. Yazılım harici sorunları duzeltirken root olayina dikkat etmiyorlar da yazilimla alakali sorunlarda root dikkatlerini çekiyor. Bence orjinal uygulama yükleyin. Samsungta root yüzünden 2 ayda bir telefon çökuyordu. Paralı uygulama dereken hangileri? Normalde apklar root gerektirmez.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar etkinleştirin. Böylece .apk yükleyebilirsiniz. Bunun için root yapmanıza gerek yok.

Üst Alt