serhatispir123
Üye
evet aklımı karıştıranda o vodafone cep merkezinde de çözüm bulamadılar.Ama tarayıcıdan da giremiyor.
evet aklımı karıştıranda o vodafone cep merkezinde de çözüm bulamadılar.Ama tarayıcıdan da giremiyor.
Tarayıcıdan internete girebiliyormuşAma tarayıcıdan da giremiyor.
onlar da yapamadılarTarayıcıdan internete girebiliyormuş
Bence operatörünü ara söyle belki bir şeyler yaparlar
Tarayıcıdan internete girebiliyormuş
Bence operatörünü ara söyle belki bir şeyler yaparlar

Telefona yeniden yazılım atın bence, flashtool konuları var forumda Invoke ninevet aklımı karıştıranda o vodafone cep merkezinde de çözüm bulamadılar.
onlar da yapamadılar
peki çok teşekkürler deneyeceğimOnar deyince telefonu sıfırlıyor galiba. O zaman ilk önce fabrika ayarlarına sıfırlayın olmazsa onar deyin o da olmazsa yazılım![]()

Onar deyince telefonu sıfırlıyor galiba. O zaman ilk önce fabrika ayarlarına sıfırlayın olmazsa onar deyin o da olmazsa yazılım![]()

yalnız şimdi farkettim bana bildirim geliyor bu uygulamalardan örneğin favorilere ekledi şeklindeDediğin gibi olabilir ama onar deyince sanki romu indiriyordu uzun uzun diye hatırlıyorum. En temizi flashtool.![]()

Evet bende duymak için kulağıma yaklaştırıyorum. Peki oynuyorsa su geçirir mi?Benimkide tam ortaya bastırınca ses çıkarıyor ama duymak için kulağını iyice yakınlaştırman lazım
Eğer ileride sorun yaratacak gibiyse garantiye verin
Sanmam. Kenarlarına iyice göz atın açıklık var mı diye. Gerçi diğer forumda açıklık olup havuza girenler olmuştu sorun olmamıştı, şans işi.Evet bende duymak için kulağıma yaklaştırıyorum. Peki oynuyorsa su geçirir mi?
İnternette videolarını izledim camı çıkarıp altındaki contayı değiştiriyorlar.. Conta değişilirse düzelirmi?Sanmam. Kenarlarına iyice göz atın açıklık var mı diye. Gerçi diğer forumda açıklık olup havuza girenler olmuştu sorun olmamıştı, şans işi.
Siz ellemeyin bence garantiden çıkar cihazİnternette videolarını izledim camı çıkarıp altındaki contayı değiştiriyorlar.. Conta değişilirse düzelirmi?
Ben ellemiycem zaten sadece düzelmesi için o contanın değişmesimi gerekiyor onu soruyorumSiz ellemeyin bence garantiden çıkar cihaz
Garantiden çıkacaktır ama unroot yapıp eski haline çevirme imkani var bazi servisler cok detayli incelemiyor rootlu cihaz kabul ediyorlar. Bazi servisler ise geri cevirebiliyor. Ama resmi olarak garanti kapmsam dışı. Yazılım harici sorunları duzeltirken root olayina dikkat etmiyorlar da yazilimla alakali sorunlarda root dikkatlerini çekiyor. Bence orjinal uygulama yükleyin. Samsungta root yüzünden 2 ayda bir telefon çökuyordu. Paralı uygulama dereken hangileri? Normalde apklar root gerektirmez.Merhaba arkadaşlar. Size sorum root olayı ile ilgilidir. Telefonumu yeni aldım 2 hafta kadar olmakta. Root yaptığımızda garanti kapsamından çıkıyor diye duydum. Root yapma amacım sadece ücretli programları ücretsiz olarak kullanabilmek. Sizce root yapmalı mıyım ve root olayını geri çevirdiğimizde telefonun garantisi tekrar gelir mi?