alfo9403
Üye
150 euroya kadar takilmazAliexpress sitesinden scr10 kilif ve magnetic dock alsam gumruge takilirmi ? Malum biz turkiyede verginin vergisini oduyoruz
150 euroya kadar takilmazAliexpress sitesinden scr10 kilif ve magnetic dock alsam gumruge takilirmi ? Malum biz turkiyede verginin vergisini oduyoruz
Ps4 harici hicbir yerde kullanılanılamaz. Baska bir amacı yok.Playstation uygulamasi ne ise yariyor. Bende ps4 yok bu uygulamayi nerede kullanabiliriz
Sana boş. Başkasına faydalıBos bi uygulama yani

Sigara olmayaydı iyiydi. Böyle böyle çocuklara kötü alışkanlıkları aşılıyorlarİkincisi çok iyi

sadece bu siteler snapchati falan sorunsuz kullanıyorum tarayıcıdan da bu siteler hariç bütün işlerimi sorunsuz gerçekleştiriyorum.
evet kullanabiliyordum discovery kullanıyordum daha önce herhangi bir sıkıntı yoktu.Bu telefondan önce aynı hat ile kullanabiliyordun ama bu siteleri?
hocam denedim ama sorun aynı şekilde devam ediyor bilinmeyen bir ağ hatası oluştu diyor.Uygulamaların verilerini sil yeniden dene
onuda denedim hocam defalarca yükledim telefonu kapatıp açtım uğraştım ama sonuç alamadım.Mobil şebekeleri kurcala birde otomatik internet ayarı indirme var onun altında onada tıklayabilirsin
Uygulamalar sorunlu olabilir belki eski sürümlerini yüklemeyi deneh
hocam denedim ama sorun aynı şekilde devam ediyor bilinmeyen bir ağ hatası oluştu diyor.
onuda denedim hocam defalarca yükledim telefonu kapatıp açtım uğraştım ama sonuç alamadım.
peki çok teşekkür ederimUygulamalar sorunlu olabilir belki eski sürümlerini yüklemeyi dene
Aklıma başka bir şey gelmiyor
Uygulamalar sorunlu olabilir belki eski sürümlerini yüklemeyi dene
Aklıma başka bir şey gelmiyor