Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

marowak

Üye
Playstation uygulamasi ne ise yariyor. Bende ps4 yok bu uygulamayi nerede kullanabiliriz

marowak

Üye
Bos bi uygulama yani

yakupb03

yakupb03

Üye
sizce durum nasıl??? :-)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108 ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
İkincisi çok iyi

• Beğen
Tepkiler: yakupb03

serhatispir123

Üye
arkadaşlar ben alalı 3 hafta oldu telefonumu fakat ilk aldığım günden beri facebook twitter ve instagram uygulamalarını mobil veriden kullanamıyorum işin garibi tarayıcıdanda giremiyorum bu sitelere sony müşteri hizmetleri hattını yenile dedi yeniledim misro sim kart aldım ama sorun geçmedi hattım vodafone acaba aynı sorunu yaşayan varsa çözümü konusunda bana yardımcı olabilirmi?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sadece bu siteler mi yoksa tamamen mobil veri mi kullanamıyorsun?

serhatispir123

Üye
sadece bu siteler snapchati falan sorunsuz kullanıyorum tarayıcıdan da bu siteler hariç bütün işlerimi sorunsuz gerçekleştiriyorum.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
sadece bu siteler snapchati falan sorunsuz kullanıyorum tarayıcıdan da bu siteler hariç bütün işlerimi sorunsuz gerçekleştiriyorum.

Bu telefondan önce aynı hat ile kullanabiliyordun ama bu siteleri?

0MG90

0MG90

Üye
Uygulamaların verilerini sil yeniden dene

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar acayip, aklıma bir şey de gelmedi ama acaba ayarlarınızda "mobil veriyi şu siteler için kısıtla" falan gibi bir seçeneğiniz var mı?

0MG90

0MG90

Üye
Mobil şebekeleri kurcala birde otomatik internet ayarı indirme var onun altında onada tıklayabilirsin

serhatispir123

Üye
0MG90

0MG90

Üye
h

hocam denedim ama sorun aynı şekilde devam ediyor bilinmeyen bir ağ hatası oluştu diyor.

onuda denedim hocam defalarca yükledim telefonu kapatıp açtım uğraştım ama sonuç alamadım.
Uygulamalar sorunlu olabilir belki eski sürümlerini yüklemeyi dene
Aklıma başka bir şey gelmiyor

Üst Alt