yakupb03
Üye
Sence türkiyeye bir haftaya gelir mi? Yada cumaya kadar? :-)Ben güncellemiycem benim için önemli değil şu an![]()
Sence türkiyeye bir haftaya gelir mi? Yada cumaya kadar? :-)Ben güncellemiycem benim için önemli değil şu an![]()
Gelir sanırım. Olmadı XDA'dan yazılım dosyasını indirip flashtoolla atarız.Sence türkiyeye bir haftaya gelir mi? Yada cumaya kadar? :-)

Sony nin zamanında 2011 cihazlarına verdiği 4.0 ıcecream sandwich güncellemesini bilen bilir neler çekmişti insanlar.Belkide bu güne kadar yaptığı hatalardan akıllandığı için kullanıcılarını mağdur etmek istemiyor.
Bu arada 3 yıldır kullandığım neo v me burada teşekkür ederek emekliye ayırıyorumYıllardır sorunsuz götürdü beni kim tasarladıysa kim ürettiyse Allah razı olsun ondan.
Z2 siparişini verdim gittigidiyordan 1300 liraydı.%7 lik indirim ile 1224 liraya sipariş ettim 2-3 gün içinde hayırlısıyla elimde olacak.
Sony'nin kendi ürettiği slip cover kılıf ile normal şeffaf slikon kılıf arasında kaldım.Birde telefoncular temperli camı ne kadara satıyor önerir misiniz?

Aynen benim arkasi az cizildi tozu peceteyle silerken

Hayırlı olsun. Temperli camlar 30 liradan başlıyor burada. Ben Nillkin sipariş verdim eBay'dan. Kılıfta silikon al kapaklı olunca çok kalın oluyor cebe koyulmuyor.
O zamanlar bizim telefonların seviyesindeki telefonlara ICS veren çok şirket yoktu ve forumlarda çok laf dönmüştü ama bence gb'den iyiydi, cm flashlayana kadar da uzun süre kullanmıştım.
Bizim Ray hala duruyor ve kullanılıyor. Gerçekten o zaman onu alarak iyi yaptığımı düşünüyorum. Hayırlı olsun bu arada Z2'in.
Ve arka tarafta Sony'nin taktığı koruycu jelatin var mı tam emin değilim, kullananlar daha iyi bilir, ama kolay çizildiği her yerde yazıyor. Sanırım üzerinde jelatin var ve o jelatin çiziliyor ama yine de kötü duruyor. Gerçi Z3'de jelatin olmamasına rağmen onun da arkası kolayca çiziliyor.
Gerçi hala bu mesaji onunla yazıyorum :PDaha gelmedi ama 1 günde kargoya veriyorlar hızlılar yani. Temperli camı takmak normal koruyucudan daha kolay. Yinede almaya değer. 400 lira garantiye mi 25-50 lira t. cama mı?Teşekkürler.Kendiniz mi taktiniz acaba temperli camı sıkıntı oluyor mu?
Birde ebaydan sipariş hakkında bilgi verebilir misiniz?
Teşekkür ediyorum
Ericsson başkaydı yaGerçi hala bu mesaji onunla yazıyorum :P

Ebaydan vazgeçtim gittigidiyordan alacağım temperli cam kolay diyorsun kendim alayım camı o zaman.Kılıf konusunda da SCR10 çok güzel duruyor acaba siz kullandıgınız kılıfın resmini çekip atabilir misiniz?Daha gelmedi ama 1 günde kargoya veriyorlar hızlılar yani. Temperli camı takmak normal koruyucudan daha kolay. Yinede almaya değer. 400 lira garantiye mi 25-50 lira t. cama mı?
eBay'dan alışveriş için Paypal hesabına kredi kartını eklemelisin o kadar.
Dağıtıma başlanmışmı, bu haftaSanırım geliyo yavaş yavaş lollipop :-)

Ben orijinal almadım 3 tane var 2 tanede sipariş verdim yolda onlar. Eve gidince yine mesaj atarım.Ebaydan vazgeçtim gittigidiyordan alacağım temperli cam kolay diyorsun kendim alayım camı o zaman.Kılıf konusunda da SCR10 çok güzel duruyor acaba siz kullandıgınız kılıfın resmini çekip atabilir misiniz?
Hangi dil acaba bu Rusça mı?Sanırım lolipop dağıtıma başlanmış??
Hangi dil acaba bu Rusça mı?
Sorma hocam :-) değişik bi forum xda da takılırsan her yerde takıyorsun -qarapapaq- :-PNasıl forumlarda takılıyorsun öyle@yakupb03