Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Rica ederim

man20

man20

Üye
Update center'a albüm güncellemesi geldi.

0MG90

0MG90

Üye
Çoktan geldi o

0MG90

0MG90

Üye
İlk defa soğudum sonydn güncelleme konusunda. Tüm camiada bir tek sony kaldı almayan.. 5.0I
Gelir bu ay büyük ihtimalle
Ben güncellemiycem ama hemen, daha yeni alıştım bu arayüze. 5.0 ile çok sade hale gelmiş.

zencibitc

zencibitc

Üye
ama en sorunsuzu olucak bence sorun olursa uygulamalarda olur sadece kamera falan öyle büyük çaplı kötü bi şey olmaz bence hem sade tutup hem bu kadar beklettiğine göre öyle olmalı

key43

key43

Üye
Gerçekten çok gecikti güncelleme. Herhangi bir açıklamada yok şirketten.

zencibitc

zencibitc

Üye
Kardesim s4 g3 erken aldida noldu kisisel farkli sorunlar var kimisi super kimisi berbat degisiyo geciken gecikti tek duamiz sorunsuz olmasi

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız, gecikti diye sorunsuz olacak diye bir şey yok. Bu sadece bizim forumdakilerin iyimserliği.

• Beğen
Tepkiler: man20
zencibitc

zencibitc

Üye
Bosuna gecikmiyo bence sony uygulamalari (album walkman ..) hepsi lolipop a guncellensi ustunde modifiye pek yok resimlerde gorduk cok buyuk ihtimal sorunsuz ama dedlgin gibi kucuk ihtimalde var.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Güncellenen 2-3 tane uygulama onlarında sadece simgesi değişti. Walkman arayüzünde biraz değişiklik var ama konuyla pek alakalı değil güncellenen 2-3 tane uygulama. Bir kere Google'ın sunduğu stock lollipop da sorunlar var. 5.1 bekliyoruz yakın zamanda. :D

0MG90

0MG90

Üye
Neyi bekliyorlar o zaman versinler hemen? Bir şeylerle uğraşıyorlarki geç geliyor.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Demek ki hazır değil, uğraşıyorlardır tabiki... Aylardır "sorunsuz olacak" lafı dönüyor buralarda. Sorunsuz update olmaz. :D

zencibitc

zencibitc

Üye
Belki google in o kucuk hatalarini cozmeye calistilar ?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sony nin zamanında 2011 cihazlarına verdiği 4.0 ıcecream sandwich güncellemesini bilen bilir neler çekmişti insanlar.Belkide bu güne kadar yaptığı hatalardan akıllandığı için kullanıcılarını mağdur etmek istemiyor.

Bu arada 3 yıldır kullandığım neo v me burada teşekkür ederek emekliye ayırıyorum :) Yıllardır sorunsuz götürdü beni kim tasarladıysa kim ürettiyse Allah razı olsun ondan.

Z2 siparişini verdim gittigidiyordan 1300 liraydı.%7 lik indirim ile 1224 liraya sipariş ettim 2-3 gün içinde hayırlısıyla elimde olacak.

Sony'nin kendi ürettiği slip cover kılıf ile normal şeffaf slikon kılıf arasında kaldım.Birde telefoncular temperli camı ne kadara satıyor önerir misiniz?

0MG90

0MG90

Üye
Sony nin zamanında 2011 cihazlarına verdiği 4.0 ıcecream sandwich güncellemesini bilen bilir neler çekmişti insanlar.Belkide bu güne kadar yaptığı hatalardan akıllandığı için kullanıcılarını mağdur etmek istemiyor.

Bu arada 3 yıldır kullandığım neo v me burada teşekkür ederek emekliye ayırıyorum :) Yıllardır sorunsuz götürdü beni kim tasarladıysa kim ürettiyse Allah razı olsun ondan.

Z2 siparişini verdim gittigidiyordan 1300 liraydı.%7 lik indirim ile 1224 liraya sipariş ettim 2-3 gün içinde hayırlısıyla elimde olacak.

Sony'nin kendi ürettiği slip cover kılıf ile normal şeffaf slikon kılıf arasında kaldım.Birde telefoncular temperli camı ne kadara satıyor önerir misiniz?
Hayırlı olsun. Temperli camlar 30 liradan başlıyor burada. Ben Nillkin sipariş verdim eBay'dan. Kılıfta silikon al kapaklı olunca çok kalın oluyor cebe koyulmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
yakupb03

yakupb03

Üye
Hayırlı olsun. Temperli camlar 30 liradan başlıyor burada. Ben Nillkin sipariş verdim eBay'dan. Kılıfta silikon al kapaklı olunca çok kalın oluyor cebe koyulmuyor.
güncellemeler dağıtıma başlanmış.. Gözümüz aydın :-)

0MG90

0MG90

Üye
Ben güncellemiycem benim için önemli değil şu an :D

Üst Alt