Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
İşe yaramadı malesef belki yeni sürümle düzelir teşekkürler yine de cevap için.Ayarlar>Uygulamalar dan Tümü'nde olması lazım
İşe yaramadı malesef belki yeni sürümle düzelir teşekkürler yine de cevap için.Ayarlar>Uygulamalar dan Tümü'nde olması lazım
İlk defa soğudum sonydn güncelleme konusunda. Tüm camiada bir tek sony kaldı almayan.. 5.0IÇoktan geldi o
Sabır kardeşim çok az kaldı :-)İlk defa soğudum sonydn güncelleme konusunda. Tüm camiada bir tek sony kaldı almayan.. 5.0I
Gelir bu ay büyük ihtimalleİlk defa soğudum sonydn güncelleme konusunda. Tüm camiada bir tek sony kaldı almayan.. 5.0I
Yıllardır sorunsuz götürdü beni kim tasarladıysa kim ürettiyse Allah razı olsun ondan.Hayırlı olsun. Temperli camlar 30 liradan başlıyor burada. Ben Nillkin sipariş verdim eBay'dan. Kılıfta silikon al kapaklı olunca çok kalın oluyor cebe koyulmuyor.Sony nin zamanında 2011 cihazlarına verdiği 4.0 ıcecream sandwich güncellemesini bilen bilir neler çekmişti insanlar.Belkide bu güne kadar yaptığı hatalardan akıllandığı için kullanıcılarını mağdur etmek istemiyor.
Bu arada 3 yıldır kullandığım neo v me burada teşekkür ederek emekliye ayırıyorumYıllardır sorunsuz götürdü beni kim tasarladıysa kim ürettiyse Allah razı olsun ondan.
Z2 siparişini verdim gittigidiyordan 1300 liraydı.%7 lik indirim ile 1224 liraya sipariş ettim 2-3 gün içinde hayırlısıyla elimde olacak.
Sony'nin kendi ürettiği slip cover kılıf ile normal şeffaf slikon kılıf arasında kaldım.Birde telefoncular temperli camı ne kadara satıyor önerir misiniz?
güncellemeler dağıtıma başlanmış.. Gözümüz aydın :-)Hayırlı olsun. Temperli camlar 30 liradan başlıyor burada. Ben Nillkin sipariş verdim eBay'dan. Kılıfta silikon al kapaklı olunca çok kalın oluyor cebe koyulmuyor.