Beyler şu olayı altına nasıl güncellerim. Burada anlatmışlar ama anlamadım?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dener misin hocam? Altın üyelik diye bi olay yok bende?Şimdi baktım. Hesabımdan Altın Üyeliğe Yükselt'e tıklayın. Biraz bekleyin Altın Üye olacaksınız. Ardından Lounge'den GOLD yazan yerlere tıklayın, aşağıdaki Sonraki yere tıklayın size kod verecek onu Google Play'den satın almadan önce kod olarak kullanıp ücretsiz alacaksınız.
En son sürüme güncelledin mi?Dener misin hocam? Altın üyelik diye bi olay yok bende?
Evet sende çıkıyor mu altın sürümüne yükselt diye?En son sürüme güncelledin mi?
Yaptım zaten. Lounge'yi aç sağ üstten noktaya tıkla Hesabımı aç yazması lazım.Evet sende çıkıyor mu altın sürümüne yükselt diye?
Hesabım var zaten . Senin Xperia olarak mı var . Ben google dan açtım hesabı? Altın mı senin şimdi bi fotoğraf atar mısın?Yaptım zaten. Lounge'yi aç sağ üstten noktaya tıkla Hesabımı aç yazması lazım.
Kardeş Lounge'yi aç, sağ üstteki üç noktaya tıkla oradaki "Hesabım" yazan yere tıkla. Orada yazıyor işte.Hesabım var zaten . Senin Xperia olarak mı var . Ben google dan açtım hesabı? Altın mı senin şimdi bi fotoğraf atar mısın?

Ödüllü yarışmalar, haberler, duyurular birsürü şey var işte bunlardan bir kısmı herkese açıkken bir kısmı da Xperia kullanıcılarına özel oluyor.Ne tür ayrıcalık işte
Bir sorum olucak bu ftf (flashtool) dosyasını xda mı hazırlıyor yoksa sony kendisimi veriyor odin sammobile tarzı gibimi ?
O numara engelli olabilir mi sizde veya onda?Ödüllü yarışmalar, haberler, duyurular birsürü şey var işte bunlardan bir kısmı herkese açıkken bir kısmı da Xperia kullanıcılarına özel oluyor.
Buarada benim iki tane sıkıntım var. Bir tanesi bana sadece tek bir numara ulaşamıyor o da en sık görüştüğüm arkadaşımın numarası onun dışında herkesle görüşebiliyorum ama o arkadaşım aradığında telefon çalar çalmaz duruyor, arkadaş da meşgule attığımı söylüyor, çağrı kayıtlarında da en son arayan kişi gözüküyor meşgule atmışım gibi görünen numara yok. Herkes bana sorunsuz ulaşabiliyor ben de herkese, hatta beni arayamayan arkadaşı da arayabiliyorum ama sadece arkadaş bana ulaşamıyor. Başlarda olmayan Bu sorunun sebebi ne olabilir? Görüşmelerim sırasında ekranın yandığını da farkettim hep, acaba görüşme sırasında yanağımla ekran yandığında bi işleme mi dokundum anlamadım. Bir de telefonla video çekerken ilk 1 saniye ses gelmiyor ama Vine ya da başka bir uygulama ile video çektiğimde hiç böyle bir sıkıntı yok. Çok saçma ve anlamsız sorunlar bunlar çözümünü bilen var mıdır ?
Ayarlara belki de 10 kere girmişimdir. Ancak bu sefer Kim Arıyor uygulaması dikkatimi çekti bi ihtimal deniyim dedim sildim onu. Sıkıntı ortadan kalktı şükür peki kamera uygulaması nasıl sıfırlanır ? Onu bulamadım.O numara engelli olabilir mi sizde veya onda?
Kamera uygulamasını sıfırlamayı deneyin düzelebilir belki.
Ayarlar>Uygulamalar dan Tümü'nde olması lazımAyarlara belki de 10 kere girmişimdir. Ancak bu sefer Kim Arıyor uygulaması dikkatimi çekti bi ihtimal deniyim dedim sildim onu. Sıkıntı ortadan kalktı şükür peki kamera uygulaması nasıl sıfırlanır ? Onu bulamadım.