AYARLAR yazılım hakkında yazılım guncellemesının hemen altında olan ""Diagnostic"" uygulaması icın guncelleme gelmis telefon bılgılerını kontrol etme. Kamera ses tıtresı gıbı uygulamalı test ettıgımız uygulama ıcın gelmıs zaten guncellme.toplam "" 1 ""mg idi yazılıma bır faydası olacagını sanmıyorum.belkıde kucuk bugları duzeltmek.ıcındır gozle gorulur hıc bırsey yok ama sıstemde belkıde buyuk etkısı vardır
Arkadaşlar dualshock 3 kolunu Android 6.0 da nasil z2ye baglayacagız bilen var mı? Eskiden bağlantı kısmında seçenek vardı şimdi dualshock 4 seçeneği var 3 yok bu nedenle nerden tanıtacağım bulamadım.
Ben böyle rezillik görmedim ds3 desteği nasıl kesilir ya çöp oldu kol. Akıllarına gelmemiş desem 4 var 3u de koyalım derlerdı herhalde. Bu kadar basit olmamalı bir güncellemede çöp yaptılar kolu.
Arkadaşlar ben güncellemeyi kuramıyorum root vardı kaldırdım. Ama şuan twrp recovery kurulu bunu nasıl kaldırcam yada recovery kaldırmadan marshmollow kurabilirmiyim
Normalde orj şarj aletini değiştirince olabilir. Ama eğer şarj cihazı orjinal hala aynısını kullanıyorum dersen, bu uyarıyı hep aynı mekanda mı veriyor? Yani sadece evde mi şarj edince uyarı veriyor yoksa başka bir yerde şarj etmeyi denedin mi?
Normalde orj şarj aletini değiştirince olabilir. Ama eğer şarj cihazı orjinal hala aynısını kullanıyorum dersen, bu uyarıyı hep aynı mekanda mı veriyor? Yani sadece evde mi şarj edince uyarı veriyor yoksa başka bir yerde şarj etmeyi denedin mi?