Abi adımın başına sonuna"-" koymadığından hep başkasını etiketliyorsun. towelroot dene, olur büyük ihtimalle.@Akhtoher
Abi, bu oluyor olması lazım .314 ile
İndireceksin. Dosyaları bir klasöre çıkar. Cihazın sürücüleri yüklüyse bilinmeyen kaynakları ve usb hata ayıklamasını açtıktan sonra pcye bağla. ınstall.bat'ı çalıştır.
Tamam kardeşim denerim sabah eve gidince. Fakat bu en son verilen güncellemede çalışıyormu acaba? Gündüz denedim towelroot ile olmadı sebebi son aldığımız güncellemeymiş.
Boyut olarak Z2 kullanıma daha uygun. Snap Dragon 801 ve 3 GB ram de de sıkıntı yok. Suya ve toza karşı dayanıklı oluşu Note da olmayan bir etken. Xperia arayüzünün daha stabil kasmayan ve daha hafif olduğu bir gerçek. Özellikle Z2 arayüzüne şöyle bir göz atınca direkt olarak premium seviye bir cihaza baktığınızı hissediyorsunuz. Kamera konusunda gönül rahatlığı ile Z2 diyorum. Note 3 de olup Z2 de olmayan ve cazip gelen ne var diye düşünüyorum ve aklıma sadece S-pen geliyor. Note 3 e karşı özel ilgisi olmayan tarafsız bakan bir kullanıcı mutlaka Z2 yi tercih eder fakat cihaza karşı bir sempati varsa o ayrı.
Teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla şarj süresi de aynı.Tek olumsuzluk uygulamaların karta taşınamaması gibi görünüyor.Bunu da güncelleme ile halledecekleri söyleniyor...
Teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla şarj süresi de aynı.Tek olumsuzluk uygulamaların karta taşınamaması gibi görünüyor.Bunu da güncelleme ile halledecekleri söyleniyor...
Ben de o güncelleme yi bekliyorum. Bazı düşük modellere bu hafıza kartına dosya taşımaya yarayan güncellemeyi sundu bizim ki üst seviye cihaz olduğuna göre mutlaka bizede verecektir ama ne zaman bilemiyorum.
Beyler dikkatimi çekti farkına varın . 14w30 ve üzeri cihazlardan 14w21 ve 25 serisi olan cihazlarà göre neredeyse iki kat ses çıkıyor. Acaba zamanla eşitlerler mi yoksa üretim den dolayı midir?
Değiştirmesinler paşa gönülleri bilir hakem heyeti bilir kişi ile xperia z yi iki yıl sonra sıfır geri aldık bunda da öyle olur. Ama fabrikasyon sıkıntılı cihaz benlik bir durum değil :-)