dragonmhmt
Üye
Greenify kullanıyorum bende zatenEvet hala Kitkat kullanıyorum. Seneye falan en son sürümü atarım, ondan sonra da custom romİnşallah Nougat romları çıkar da onlardan birini yüklerim.
Ben Google uygulamalarından sadece Gmail'i kullanıyorum diğerlerini fabrika ayarlarına geri çeviriyorum öyle duruyor. STAMINA açıkken de kapalı durmuyorlarsa Greenify uygulamasını deneyebilirsin.
Bilmiyorum valla. En son Desire C ile uğraşmıştım 1-2 yıl önce, bildiğim her şeyi unuttum şimdi.Greenify kullanıyorum bende zaten
Google uygulaması gmail ve haritaları kullanıyorum diğerleri devre dışı.
Google ayarlarında senkronizasyon olarak kişiler, drive, keep,takvim,uygulama verileri açık. Senkronizasyon hep açmıyorum geceleri açıyorum sabah kapatıyorum ama bu google play servislerinin derdini çözemedim. Root atayım bakalım bişeyler bulacağım artık. Rom atmakta istemiyorum daha yeni uğraştım marshmallowa geçince herşeyi sıfırdan ayarladım yine uğraşmak istemiyorum[emoji28]
Son olarak root atmayı biliyor musun Kingroot ile deneyeceğim şimdi. One click root programı ise yaramadı bilgisayar ile yapılan. Youtube videoda gayet güzel yaptı Z3 e buna yaptıramadım [emoji23]
Z3 Compact cihazımdan gönderildi
TeşekkürlerBilmiyorum valla. En son Desire C ile uğraşmıştım 1-2 yıl önce, bildiğim her şeyi unuttum şimdi.
Mümkünse Bootloader kilidi açmadan yap . Xperia Z2 içi dual recovery vardı Z3 için varmı bilmiyorum. Yada Lolipop sürümüne dönerek root atabilirsin sonra recovery ile marshmallowa geçebilirsin. biraz zahmetli ama sen sen ol o bootloader kilidini açma.Teşekkürler
Lg G2 ile çok kolaydı ya bu sony sıkıntılı çıktı.
Root için 1 apk recovery için 1 apk tamam. Bunda yok bilgisayar dan yap bat dosyalarıyla vs karışık. Birde bootloader denen bi olay var o iyice sakat. Sadece kernel atmak için gerekli sanırım.
Teşekkürler açmayacağım bende drm key falan gidiyormuş açınca sony uygulamaları sıkıntıya giriyormuş. Yeniden kapatma falan baya sıkıntı gibi. Yalnız ne Kingroot ne one-click root ise yaramadı [emoji28]Mümkünse Bootloader kilidi açmadan yap . Xperia Z2 içi dual recovery vardı Z3 için varmı bilmiyorum. Yada Lolipop sürümüne dönerek root atabilirsin sonra recovery ile marshmallowa geçebilirsin. biraz zahmetli ama sen sen ol o bootloader kilidini açma.
Evet anladım ama daha yeni geçtim zaten marshmallowa yeniden herşeyi kurup ayar yapmak istemedim[emoji4]Rica ederim. Kilidi kapatmak 1 tuş ancak giden key geri gelmiyor. Hocam geriye dönmenin amacı rootu atıp recovery e ulaşmak recovery üzerinden de marshmallowu yüklersin. İşlem sonucu Rootlu recoveryli Marshmallowu kullanırsın yani.
İndirdiğim bat dosyasını telefon bağlamadan çalıştırdım da. Root istiyor yazmışlar. 5.0 a rootsuz yapıyor. 6 için root istiyor.Dual recovery bootloadersiz çalışıyor ve bu recovery i yükleyince 3 tane recovery e sahip oluyorsunuz. Telefona restart atarken sony yazısında bildirim ışığı yeşil yanıyor bu yeşil yanarken siz ses açma veya kızma yada kamera tuşu ile hangi recovery e girmek istersen giriyorsun. Hepsi stabil sıkıntısız sorunsuz. Cwm, twrp ve bi tane daha recovery var da ismini unuttum.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi romu attınız?4.30 saatlik uğraş sonucunda cihazı rootladım recovery yükledim ardından rom attım ve uygulamaları yeniden yükleyip ayarları yaptım. Sony zormuş cidden [emoji5]
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Slim 5.0Hangi romu attınız?
Şimdi baktım da eXistenZ rom yok galiba. Ben Z2'yi rootlarsam onu atıcam.Slim 5.0
Lollipop. 264 sürümü üzerine kurulu.
Z3C slim 5.0 yazınca xda da çıkıyor direk.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende MX ve slim arasında kaldım ama hatta MX daha işlevsel. Z3C kullananlar hep slim 5.0 çok iyi yazıyorlardı forumlarda ondan buna geçtim .Şimdi baktım da eXistenZ rom yok galiba. Ben Z2'yi rootlarsam onu atıcam.
Bu rom daha iyi gibi bu arada. Bence bunu yükleyin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birde bunları yüklerseniz telefon sizi 3-4 yıl daha götürür
Nasıl gidiyor hocam ? Root Rom vs memnunmusun yoksa bulaşmamak mı gerekli ?Greenify yi ayarlayamadım bi uyutma yapmıyor.
Uygulama içinde: uyutma hizmeti durduruldu diyor. Erişebilirlik ve güvenlik kısmındaki ayarları yaptım ama yine olmuyor ilk kez başıma geldi [emoji5]
Edit pro apk bulunca düzeldi .
Şuan memnunum gibi. 5.1.1. 264 kullanıyorum slim 5.0Nasıl gidiyor hocam ? Root Rom vs memnunmusun yoksa bulaşmamak mı gerekli ?
Rica ederim yine tutturamadım. Z5C unutmayım[emoji1]Hocam emek vermişsin uzun uzun herşeyi yazmışsınız çok teşekkür ederim. Ben eskiden Z2 kullanıyordum. Şuanda Z5 Compact kullanıyorum evet Marshmallow da Durum çubuğunda ve açılış animasyonlarında bolca hatalar var. Belki ileride düzeltilir. Tekrardan teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?