Invoke
Üye
Oda iyi tipi falan yerinde ama fazla tutmadı galiba
Aslında telefon sevildi de amiral gemisinde TFT ekran olunca herkes bi temkinli yaklaştı. Sony'nin kendi kafasına sıktığı bi model oldu. Yoksa ekran dışında teknik anlamda fazlasıyla iyi bir telefon neyseki Sony biraz akıllandı da artık IPS ekrana geçti(Z1C,Z2,T2,T3) benim emektar 603'ümde bile IPS+clearblack ekran varken Sony'nin amiral gemisinde böyle hataya düşmesi olmadı.Oda iyi tipi falan yerinde ama fazla tutmadı galiba
zaten g2 nexus 5 z1c o fiyatlardaki en iyi cihazlar benceAslında telefon sevildi de amiral gemisinde TFT ekran olunca herkes bi temkinli yaklaştı. Sony'nin kendi kafasına sıktığı bi model oldu. Yoksa ekran dışında teknik anlamda fazlasıyla iyi bir telefon neyseki Sony biraz akıllandı da artık IPS ekrana geçti(Z1C,Z2,T2,T3) benim emektar 603'ümde bile IPS+clearblack ekran varken Sony'nin amiral gemisinde böyle hataya düşmesi olmadı.
Aynenzaten g2 nexus 5 z1c o fiyatlardaki en iyi cihazlar bence
Ekranı çok başarılı yakından gördüm geçenlerde gerçekten harika bir görüntü sunuyor. Sağlamlık konusunda da şüphem yok şahsen toza suya dayanıklı özellik onda da var taş gibi telefon.Ekran nasıl ? Diğerleri kadar sağlammı. Tipi zaten iphone benzediğinden çok hoşuma gidiyo benimde
Bak bak kendi fiyat aralıklarında çok başarılı cihazlardır ikisi de yalnız Z1C çözünürlüğü 720p olduğundan daha fazla performans veriyor, kamera konusunda da G2'den bir adım öndedir diye tahmin ediyorumEğer değiştirirsem ve 2000 e kadar çıkamazsam g2 yada onada bakarım
teşekkür ederim kardeşim.En iyisini yapmışsın hayırlı olsun.
teşekkürler kardeş.Hayirli olsun
saolasın kardeşim muradıma erdim en sonundaHayırlı olsun.
Acayip canım çekti.Nexus'u mu değiştirsem n'apsam
hemde nasıl koyduGeçen satmam diyodun labende düşünüyomda 2200 de koyar
aynen z1 sırf o ekran yüzünden tercih etmedim video izlemiştim cidden diğerlerinin yanında çok kötü görünüyodu bide ses zayıf diolardı. ama z2 ekran cidden çok canlı kamera muhteşem bişey.Bana kalsa şuan Z1 alırdım 1500 tl civarlarında bulunabiliyor sıfırı ama ekranı kötü işte içime sinmiyor en iyisi bende olsun takıntım yok TFT ekran sevmiyorum çok sırıtıyor diğer ekranların yanında. En kötü Z1 Compact alıcam zaten IPS ekranlı model diye ekranı baya güzel canlı gördüm.
teşekkür ederim kardeşim gerçekten tavsiye ederim her haliyle on numara millet samsugda ne buluyo bilmem bi s5 e bakıyom bi z2 ye her türlü sollar bence s5 iHayırlı olsun Z2 iyi bir tercih. Şu Z3 tanıtılıp piyasaya sürülse de Z2 düşse benim bile alasım geldi şimdi. Malumunuz S5 Prime modeli de tanıtıldı Adreno 420 gibi gpu ile geliyor ve Haziran ayı içinde satışa sunulma olayı var. Haliyle şu Snapdragon 800 chipsetli modeller artık 1500 tl civarlarına iner diye düşünmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?