2 gündür youtubeden böle karşılaştırma videoları izliyom zatenMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama yinede kullanan kişiler daha ayrıntılı ve açıklayıcı bilgi verebilir diye düşündüm 
2 gündür youtubeden böle karşılaştırma videoları izliyom zatenama yinede kullanan kişiler daha ayrıntılı ve açıklayıcı bilgi verebilir diye düşündüm
![]()

vatan da aynı sayılırTeknosa öyle. Vatan biraz daha ucuz. Bende istediğim gibi giderse değiştirmeyi düşünüyorumda iki bin TL de çok ya
en uygun hepsiburada da bulursun en hesaplısı o ama orda z1 yok şuan sadece vodafone kampanyalı veriyo. gel kardeş nazilli ye 1600 e alırız burdan sanada 
Ben gözle rahatsız edecek bi görüntü vereceğini sanmıyorum

Yok z2 den bahsettimvatan da aynı sayılıren uygun hepsiburada da bulursun en hesaplısı o ama orda z1 yok şuan sadece vodafone kampanyalı veriyo. gel kardeş nazilli ye 1600 e alırız burdan sanada
![]()

O zaman daha ucuza g2 düşünülürAynen ama fark da açık.![]()

ha e o daha yeni çıktı normal 2000 bile yoktur bence en az 2200 gözden çıkaracanYok z2 den bahsettim![]()
değermi bilmiyorum işte en güzeli fazla kafa yormadan z1 alayım ben yoksa hiçbirini alamıcam bu kararsızlıkla
karşılaştırdınmı öbürü illaki daha güzel geliyo telin eksik yanları gözüne çarpıyo hiçbi video falan bakmadan z1 alaydım kesin gözüme on numara gelirdi 
valla face de bikaç oyunum var öle strateji tarzı insanın ömrü upgrade yapmakla geçiyo resmen biraz sıkıldım artık o tarz oyunlardanYok o kadar değil. Nasıl bi oyun bende Clash of clans tavsiye ederim
telde strateji olarak sadece war inc. oyunu var onunda grafikler çok iyi araçlar askerler falan güzel ondan yükledim fazla oynayan yok heralde 2 aydır bi allah'ın kulu saldırmadı daha üssüme
işime geliyo bende kimseye saldırmıyom single modda depoları alıyom üreticeilerde iyi üretim yapıyo ha bire savunma ve ana üs upgrade yapıyom 
sovalye oyunu cok iyiRival knight nasıl
peki güneş ışığı altında ekran rahat görünüyomu ? bence performans bana fazlasıyla yetecektir huawei bile bana yetiyor açıkçası o fazla bile gelecektirZ1`in ekranına alışırsan ki bir iki haftada alışırsın sorun yok. Ekran kötü degil. Tabi diğer cihazlarla yanyana gelmemen lazım. Fark hemen kendini gösteriyor. Bunun da nedeni İPS yerine TFT kullanılması.
Performans olarak gayet yeterli ama bir HTC ONE ya da S5 değil. Onu da söyleyeyim. Kullanırken bazı ufak tefek buglara rastlayacaksınız. Çok takıntılı değilseniz onları da farketmezsiniz. Onun dışında batarya süresi,sağlamlığı ve kamerası çok iyi diyebilirim.
fazla öyle yüksek kalite oyun merakım yoktur genelde basit tarzda oyunlar oynarım hikayeli uzun oyunlar oynamaya pek vaktim olmuyo
zaten z2 yle karşılaştırma videosu izledim ekran için baya göze batıyo z1 in ekranı artı z2 kamerası biraz daha kalite çekiyo.
sen oynuyonmu? aynen müptelası oldum dün bütün gün etkinlik oynadım en son gece yatana kadarsovalye oyunu cok iyi
10. sırada tamamlayabildim biraz daha erken başlasaymışım ilk 3 e rahat girerdim miğferi kazanamadım
bugün yeni etkinlik başladı şimdi onu oynuyom bi yandan ama bu sefer elmas hediye ediyo. şimdilik 23. yüm daha 7 saat var anlaşılan yine gece yatana kadar bunu oynayacam 
evet vakit oldukca biraz tuhaf gelebilir ama cok guzel oyun bence mükemmelpeki güneş ışığı altında ekran rahat görünüyomu ? bence performans bana fazlasıyla yetecektir huawei bile bana yetiyor açıkçası o fazla bile gelecektirfazla öyle yüksek kalite oyun merakım yoktur genelde basit tarzda oyunlar oynarım hikayeli uzun oyunlar oynamaya pek vaktim olmuyo
zaten z2 yle karşılaştırma videosu izledim ekran için baya göze batıyo z1 in ekranı artı z2 kamerası biraz daha kalite çekiyo.
sen oynuyonmu? aynen müptelası oldum dün bütün gün etkinlik oynadım en son gece yatana kadar10. sırada tamamlayabildim biraz daha erken başlasaymışım ilk 3 e rahat girerdim miğferi kazanamadım
bugün yeni etkinlik başladı şimdi onu oynuyom bi yandan ama bu sefer elmas hediye ediyo. şimdilik 23. yüm daha 7 saat var anlaşılan yine gece yatana kadar bunu oynayacam
![]()