UpOneTR
Üye
G3O cok sorunluymus sorunlu olmayanlarda vardir illakide o riske girmek istemiyorum bu fiyata baska hangi telefonlari onerirsiniz lg g2 ve nexus disinda sarji uzun olsun yeter
Note 3 lte
G3O cok sorunluymus sorunlu olmayanlarda vardir illakide o riske girmek istemiyorum bu fiyata baska hangi telefonlari onerirsiniz lg g2 ve nexus disinda sarji uzun olsun yeter
Gıttıgıdıyoru takip etNote 3 1350 ye yokki buyuk ihtimal note 3 neo dur
Yahu kim uyduruyor bu sorunlu o sorunlu diye allah allah. Ben nedense 10 senedir hep bu sorunlu telefonları aldım ama hiçbiri bana denk gelmediO cok sorunluymus sorunlu olmayanlarda vardir illakide o riske girmek istemiyorum bu fiyata baska hangi telefonlari onerirsiniz lg g2 ve nexus disinda sarji uzun olsun yeter
Kardeşim bir milyon telefondan 100 tanesi sorunlu çıkıyorsa bu telefon sorunlu değildir
Zamanında yamuluyor dediler ama sanmıyorum geçen ikinci el z3 gördüm 1600 dü çok temizdi ikinci el düşünürsen. Z1 hakkında sorun varsa söylerim ben alcağım zaman g2 ile z1 arasında kaldım ama tasarım kalite olarak z1 üstün geldi baştan söyleyeyim ekran tft parlak değil telefon yandan gözükmüyor (gerçi telefonu eğerek kim kullanacaksa) mağazada yan yana koy bi bak derimO cok sorunluymus sorunlu olmayanlarda vardir illakide o riske girmek istemiyorum bu fiyata baska hangi telefonlari onerirsiniz lg g2 ve nexus disinda sarji uzun olsun yeter

inşallahUpdate is coming, hadi Şubatı bekliyoruz bakalım inşallah z3 z3c ve z2 den hemen sonra bize de gelecek![]()

Dokunmatik sapması 4.3 ve 4.4.2 de vardı bende de, özellikle klavye çıldırıyordu ama şükür ki 4.4.4 ten sonra ne sapma yaşadım ne de kamera hatası. Senin olay yazılımsal değil gibi duruyor bence garantiye gönder.arkadaşlar bi sorunum varda herhangi bişi yazarken mesela googleye giriyorum a ya basıyorum ama klavye gidiyo e ye veya s ye basıyomuş gibi görüyo 4.3 teyken böle bi sorun yoktu ama 4.4 e geçince bu sorıun başladı tele format attım ama düzelmedi ne yapmam gerekik sizce sadece klavyede değil bir oyuna girmek istiyorum mesela asphalta basıyorum ekranın diğer köşesinde ama diğer köşesindeki oyunu algılıyo ne yamam gerek sizce.
Yok iHackers Vs ?Cm12 mi![]()
Sanırım kardeşim ama tonla uygulaması var uzun iş deneyimi olan varsa diye sordumDenemedim kamera mikrofon torch düzeltilmemişti en son, yapmışlar mı

Telefonu kilitleyip açılınca düzeliyorDokunmatik sapması 4.3 ve 4.4.2 de vardı bende de, özellikle klavye çıldırıyordu ama şükür ki 4.4.4 ten sonra ne sapma yaşadım ne de kamera hatası. Senin olay yazılımsal değil
gibi duruyor bence garantiye gönder.