burak_102
Üye
Ben bununla uğraşmayıp cwm den yedek alsam?Global rom yükledim sorun olmadı.Bu videoda anlatımı mevcut
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben bununla uğraşmayıp cwm den yedek alsam?Global rom yükledim sorun olmadı.Bu videoda anlatımı mevcut
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Denemedim garantisini veremem.Ben bununla uğraşmayıp cwm den yedek alsam?
Tamam teşekkür ederimDenemedim garantisini veremem.

Son Global romlar harika ama yükledinmi bilmiyorumBootloader açmadan ancak stock based rom yükleyebilirsin.
Cwm den yedek alınca drm yedeği alamazsın. Basit bir program var. Üstteki videodaki gibi yapılacak, flashtool konusuna ilgili linkleri koymuştum diye hatırlıyorum.

Son Global romlar harika ama yükledinmi bilmiyorum![]()

Tüh mobilim unuttum da zatenKim? Bende nexus 5 var abi.![]()

Şefim z1 için güzel romlar nerden bulabilirim, yardımcı olur musun?Tüh mobilim unuttum da zaten![]()
Öncelikle sony xperia çağrı merkezini aradım, durumu anlattım telesevise sor dedi ben de hazır aramışken her şeyi sorayım dedim başladım Android L takvimini sordum adamın Android L den haberi yok yemin ederim "Android m derken?" dedi. Google'un 25 haziranda açıkladığı yazılım var ya dedim. Yazılım depormanı cihazı özelliklerini araştırır uygun zamanda açıklar dedi. Ben klavye sapıtmasını kamera açılma sorununu anlattım( rom atınca düzeldi ama yine de söyledim kamerayı), ısınma sorununu, sonra z3 ile z2 nin farkı neredeyse olmadığını söyledim 6 ayda amiral gemisi çıkarılmayacağını z1 kullanan birinin bu iki telefondan birine geçme ihtiyacı olmadığını söyledim. Sinirlendim yardırdım ordan. Görüşme sonunda anket yapıyorlar. Bir soruda görüşme sonucu xperia tavsiye etme olanağınızı 0 dan 10 a değerlendirin dedi 6 yazdım kabul etmedi 06 yazdım yine olmadı 0 yazdım yine olmadı 10 yazdım kabul etti! En sonundaki sesli cevap bırakma kısmına da yardırdım kapattım.:eek:, geçmil olsun. Aliexpressden falan mı baksan?
Servis kaç lira ister ki![]()
Valla allah muhtaç etmesin telesevice'i. Bir şekilde halledeceğim, ben telefonu yıkayamayacaksam su geçirmezliğin anlamı yokBir ufak kapak için bir sürü masraf çıkaracaklar.![]()
Parçayı satın alabilsem takacağım ama işte. Kapak zaten telefonun üzerinde ama sorun kapağın iç kısmındaki sıvıdan koruması için duran contadaki yırtıkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Youtube'da nasıl takılacağını anlatacan videolar da var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eskişehirde bi dükkanları gezeceğim 10 15 gün sonrawitrings denilen siteyi ilk defa görüyorum ama şimdi internetten bakıyorum her yerde karşıma bu site çıktı.aliexpressde filan da var ama oralardan Türkiye'ye gelmesi ay sürer. Türkiye'de bulmak lazım. :/