Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bootloader açmadan ancak stock based rom yükleyebilirsin.

Cwm den yedek alınca drm yedeği alamazsın. Basit bir program var. Üstteki videodaki gibi yapılacak, flashtool konusuna ilgili linkleri koymuştum diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: burak_102 ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bootloader açmadan ancak stock based rom yükleyebilirsin.

Cwm den yedek alınca drm yedeği alamazsın. Basit bir program var. Üstteki videodaki gibi yapılacak, flashtool konusuna ilgili linkleri koymuştum diye hatırlıyorum.
Son Global romlar harika ama yükledinmi bilmiyorum :)

Invoke

Invoke

Üye
:D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859 ve burak_102
burak_102

burak_102

Üye
Beyler korktuğum oldu ve şarj tıpasının contası yarıldı. Tıps fiyatları internette 50 civarı sinir oldum

Invoke

Invoke

Üye
:eek:, geçmil olsun. Aliexpressden falan mı baksan?
Servis kaç lira ister ki :hmmm

• Beğen
Tepkiler: burak_102
burak_102

burak_102

Üye
:eek:, geçmil olsun. Aliexpressden falan mı baksan?
Servis kaç lira ister ki :hmmm
Öncelikle sony xperia çağrı merkezini aradım, durumu anlattım telesevise sor dedi ben de hazır aramışken her şeyi sorayım dedim başladım Android L takvimini sordum adamın Android L den haberi yok yemin ederim "Android m derken?" dedi. Google'un 25 haziranda açıkladığı yazılım var ya dedim. Yazılım depormanı cihazı özelliklerini araştırır uygun zamanda açıklar dedi. Ben klavye sapıtmasını kamera açılma sorununu anlattım( rom atınca düzeldi ama yine de söyledim kamerayı), ısınma sorununu, sonra z3 ile z2 nin farkı neredeyse olmadığını söyledim 6 ayda amiral gemisi çıkarılmayacağını z1 kullanan birinin bu iki telefondan birine geçme ihtiyacı olmadığını söyledim. Sinirlendim yardırdım ordan. Görüşme sonunda anket yapıyorlar. Bir soruda görüşme sonucu xperia tavsiye etme olanağınızı 0 dan 10 a değerlendirin dedi 6 yazdım kabul etmedi 06 yazdım yine olmadı 0 yazdım yine olmadı 10 yazdım kabul etti! En sonundaki sesli cevap bırakma kısmına da yardırdım kapattım.

Sonra telesevice'i aradım. Şarj kapakçığının fiyatını soruyorum söyleyemiyoruz cihazı gönderin incelensin onlar söyler dedi. Bakın ben aptal değilim sadece şarj kapakçığının değişeceğini ben de görüyorum dedim. Yine söyleyemem dedi ben de daha yetkili birini bağla bana dedim. Yok o da söyleyemez dedi çıldırttı kadın ya! Tamam eve gönderin kapağı ben takayım dedim satış yapmıyoruz dedi. Sinirlerim attı sanki göndersem bedava yapcaklar gibi konuşuyor ona da para vereceğim! Sonra kapattım telefonu. Dışarıda taktırırım dah iyi telesevice gönderince 2 haftayı geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Bir ufak kapak için bir sürü masraf çıkaracaklar. :zzz:

burak_102

burak_102

Üye
Bunu yaptırınca manyetik şarj başlığı alacağım yoksa bu böyle olmayacak

Invoke

Invoke

Üye

Youtube'da nasıl takılacağını anlatacan videolar da var.

• Beğen
Tepkiler: burak_102
burak_102

burak_102

Üye

Youtube'da nasıl takılacağını anlatacan videolar da var.

Parçayı satın alabilsem takacağım ama işte. Kapak zaten telefonun üzerinde ama sorun kapağın iç kısmındaki sıvıdan koruması için duran contadaki yırtık

Invoke

Invoke

Üye
witrings denilen siteyi ilk defa görüyorum ama şimdi internetten bakıyorum her yerde karşıma bu site çıktı. :Daliexpressde filan da var ama oralardan Türkiye'ye gelmesi ay sürer. Türkiye'de bulmak lazım. :/

burak_102

burak_102

Üye
witrings denilen siteyi ilk defa görüyorum ama şimdi internetten bakıyorum her yerde karşıma bu site çıktı. :Daliexpressde filan da var ama oralardan Türkiye'ye gelmesi ay sürer. Türkiye'de bulmak lazım. :/
Eskişehirde bi dükkanları gezeceğim 10 15 gün sonra

burak_102

burak_102

Üye

Yırtık bu beyler

Üst Alt