Tamam gördüm sağ ol. Bende Flashtool biraz sorunlu ama denerimKimseler konuşmuyor buradaRelock bootloader Xperia Z1 diye aratsan çıkar. Doomlord anlatmış, xda de.
kamera sorunu sizde de var mı diye soracaktım bazen donuyor yeniden başlatıyorum kamera çalışsın diye. Belki sony'ye geri bildirim gönderebiliriz
samsungda olay kolaydı ver odine halletsin işte
ya kamera harbi sıkıntılı iphone 3 kullanan adama rezil olduk kamerayla
Muhabbet de yok Burada beyler yapmayın ya biraz canlı olun
ben şu ekranı kapalıyken yan çevirince çıkan noktaları anlayamadım çok düZenli ve parlaklarFlashtooldan vazgeçtim ya tüm driverler kuruluydu win7 de çalışmadı 3pcde denedimsamsungda olay kolaydı ver odine halletsin işte
ya kamera harbi sıkıntılı iphone 3 kullanan adama rezil olduk kamerayla
Muhabbet de yok Burada beyler yapmayın ya biraz canlı olun
ben şu ekranı kapalıyken yan çevirince çıkan noktaları anlayamadım çok düZenli ve parlaklar

Xperia update checker programından istediğin romları bulabilirsinArkadaşlar 14.4.A.0.108 (4.4.4) için stock rom nereden bulabilirim?
Telefonla bir kaç deneme yapmak istiyorum, her ihtimale karşı eski haline çevirebilmek için flash tool için gerekli olan .ftf dosyasına ihtiyacım var![]()

TeşekkürlerXperia update checker programından istediğin romları bulabilirsin![]()

Ben cihazdan gayet memnunum, performans,pil,kamera,yazılım olarak gerçekten yüksek seviye. Onu almasaydım da şunu alsaydım diyeceğim tek cihaz şuan Z2Sayın z1 kullanıcıları, telefonunuzdan memnun musunuz? Keşke z1 yerine şu telefonu alsaydım dediğiniz oldu mu? Ve custom rom sıkıntısı var mı? Sıkıntıdan kastım custom rom bulmak zor oluyor mu? Şuanki telefonum nexus 4 telefon iyice pert oldu ses tuşları çalışmıyor ekranınalt kısmında dokunmatik çalışmıyor üzerine para verim z1 veya g2 almayı düşünüyorum.
. Ama sorun değil,adamlar 6-9 ayda yeni cihaz çıkartıyor. Onların hızına yetişilmiyor. O yüzden şimdiki teknolojiyi gayet destekliyor. Z1 eskiyene kadar çoğu şey değişir. G2'yi asla tavsiye etmem. Yine de sen bilirsin.Teşekkürler, Z1 alıcamBen cihazdan gayet memnunum, performans,pil,kamera,yazılım olarak gerçekten yüksek seviye. Onu almasaydım da şunu alsaydım diyeceğim tek cihaz şuan Z2. Ama sorun değil,adamlar 6-9 ayda yeni cihaz çıkartıyor. Onların hızına yetişilmiyor. O yüzden şimdiki teknolojiyi gayet destekliyor. Z1 eskiyene kadar çoğu şey değişir. G2'yi asla tavsiye etmem. Yine de sen bilirsin.

Cihaz zaten dıştan şık gözüküyor donanımsal özellikleri de iyi. Custom rom xda da var ama şuan ihtiyaç yok telefon eskiyince daha da destek alırız. Genel olarak telefon harika da bazen kamera tutukluk yapıyor bende diğer arkadaşlarda nasıl bilmiyorum ama internete de birkaç kişide sorun duydum aç kapa yapınca da düzeliyor. Hoparlör sesi de biraz az ama benim için sıkıntı yaratmıyor. Ben de bunu almasam z3 ü beklerdim yakında çıkacağı söyleniyor ama şimdi beni hiç bekletmedi bu telefonSayın z1 kullanıcıları, telefonunuzdan memnun musunuz? Keşke z1 yerine şu telefonu alsaydım dediğiniz oldu mu? Ve custom rom sıkıntısı var mı? Sıkıntıdan kastım custom rom bulmak zor oluyor mu? Şuanki telefonum nexus 4 telefon iyice pert oldu ses tuşları çalışmıyor ekranınalt kısmında dokunmatik çalışmıyor üzerine para verim z1 veya g2 almayı düşünüyorum.
şimdiden hayırlı olsun
Valla samsung a costum rom daha kolaydı ama sıkıntı değilCustom rom zor olur mu ya xperialara![]()

Z2 ile Z1 aynı kasa kullanıyor z2 sadece türkiye için değil tanıtıma da geç geldi bu sefer ciddi bir değişiklik gelir diye düşünüyorum kasım gibi türkiyede olur benceZ3 Eylülde duyurulur ama TR girmesi yine yıl sonunu bulur. O cihaz TR geldikten hemen sonra belki gelmeden Z4 dedikoduları çıkar. Bu böyle gider. Z3 beklemezdim ben olsam Z2 çok iyi bir cihaz ve Z3 ün Z2 ye göre çok büyük bir farkı olmaz. Tabi Z1 yine bunlara göre daha ucuz. Tek sıkıntısı klasik tft paneli ve sesi Z2ye göre daha az.