Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
telefondadamı böyle takılıyomuş gibi?
birde videoyu ne kadar yavaşlatacağımızı ayarlaya biliyor muyuz?
yok kardeş önce normal video çekiyo çekim tamamlanınca videonu tamamını yada belirli bölegelerini yavaşlatıyo ama hız ayarlanmıyo belli bi seviyede kendince yavaşlatoıyo timeshift video ama daha sonra düzenleyicide ne kadar daha yavaşlatmak istiyosan ayarlıyosun onda seçenek var.
rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: ali.clay

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:catcat: tokatlayacak birini bulsak öyle çeksek bakalım nasıl olur :sirit: :gunes:

• Beğen
Tepkiler: najanaja, enver_techno ve ŞenolTÜRK
najanaja

najanaja

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

myadres

Üye
meraba arkaşlar ben 1 hafta önce z1 aldım ve . anlayanlara bir sorum olucak . mesaj bildirim sesini değiştiremiyorum . ilk aldığımda mesaj zil sesini değiştirmek istedim bana seçenek sundu dosya yöneticiylemi açılsın (mp3 lere ulaşmak için) yoksa zil sesleriylemi açılsın . ben bilmeden zil seslerini seçtim ve her zaman bununla aç ıı seçtim . şimdi değiştirmek istediğimde mp3 lere ulaşamıyorum . lütfen anlayan varsa yardım etsin .

02samsat

02samsat

Üye
Merhaba, hayırlı olsun.

AYARLAR + UYGULAMALAR butonu tıkla sol üst köşede 3 nokta üst üste var onu tıklar UYGULAMA TERCİHLERİNİ sıfırla

myadres

Üye
Merhaba, hayırlı olsun.

AYARLAR + UYGULAMALAR butonu tıkla sol üst köşede 3 nokta üst üste var onu tıklar UYGULAMA TERCİHLERİNİ sıfırla
ooo kardeş çok sağol ya hiç değişmez sandıydım format atmadıktan sonra . Allah razı olsun .

• Beğen
Tepkiler: 02samsat
against_34

against_34

Üye
Merhaba arkadaşlar bende z1 bugün aldım ve Sizinleyim.. İlk soru şu olacak.. Görüntülü arama özelliği nasıl yapılıyor.. Lütfen acil yardım..

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar bende z1 bugün aldım ve Sizinleyim.. İlk soru şu olacak.. Görüntülü arama özelliği nasıl yapılıyor.. Lütfen acil yardım..
Öncelikle hoşgeldin, soruna cevap olarak ; maalesef görüntülü konuşma Sony'de yok.

against_34

against_34

Üye
Hoş buldum..
Öncelikle hoşgeldin, soruna cevap olarak ; maalesef görüntülü konuşma Sony'de yok.
Özellikler arasında görüntülü arama var yazıyor.. Ben bir müşteri temsilcisi ile görüşüp buraya konu ile ilgili yorumumu yazarım.. Ama siz kesin olarak eminsiniz galiba..

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Hoş buldum..Özellikler arasında görüntülü arama var yazıyor.. Ben bir müşteri temsilcisi ile görüşüp buraya konu ile ilgili yorumumu yazarım.. Ama siz kesin olarak eminsiniz galiba..
Ben bilgiyi bizzat müşteri temsilcisinden aldım,

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Skype, Tango, gibi uygulamalar üzerinden görüntülü görüşme mevcut, benim dediğim operatör üzerinden görüşmenin olmadığı..

against_34

against_34

Üye
Skype, Tango, gibi uygulamalar üzerinden görüntülü görüşme mevcut, benim dediğim operatör üzerinden görüşmenin olmadığı..
Onları bende keşfettim benim istediğim operatör üzerinden arama normalde telefonun özelliklerini incelediğimiz de görüntülü görüşme var diye belirtilmiş ilginç bir olay oldu..

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Onları bende keşfettim benim istediğim operatör üzerinden arama normalde telefonun özelliklerini incelediğimiz de görüntülü görüşme var diye belirtilmiş ilginç bir olay oldu..
3G olayı ile karıştırmış da olabilirsin.
Cihazda 4G desteği de var, ama Türkiye'de yok.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Hayır görüntülü konuşma yazıyor GOLD BİLGİSAYAR sitesine gir bak istersen..
O tarz siteler ürünü satmak için herşeyi yazarlar, istersen Sony’nin sitesine mail at, emin ol. Net bilinmeyen daha çok şey var..Arkadaşlar Bootloader kilidini kaldırmak için;

Please note!! It will only be possible to unlock the boot loader for certain releases. You can check if it is possible to unlock the boot loader of your device in the service menu by following the steps below:
  1. In your device, open the dialler and enter *#*#7378423#*#* to access the service menu.
  2. Tap Service info > Configuration > Rooting Status. If Bootloader unlock allowed says Yes, then you can continue with the next step. If it says No, or if the status is missing, your device cannot be unlocked.
    yapmanız yeterli olacaktır. ;)
Detaylar;

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
burak_102

burak_102

Üye
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak isterim zaten çok az z1 kullanıcısı var. Bilgisi olan varsa 4.4.4 sürümüne root anlatabilir mi? Eski telefonumu hep rootlu ve romlu kullandım bu konuda bilgim var ama z1 için yazılar çok az bir de bootloader kapatmak mümkün mü

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak isterim zaten çok az z1 kullanıcısı var. Bilgisi olan varsa 4.4.4 sürümüne root anlatabilir mi? Eski telefonumu hep rootlu ve romlu kullandım bu konuda bilgim var ama z1 için yazılar çok az bir de bootloader kapatmak mümkün mü
Öncelikle hoşgeldin.
Please note! It will only be possible to unlock the boot loader for certain releases. You can check if it is possible to unlock the boot loader of your device in the service menu by following the steps below:
1.In your device, open the dialler and enter *#*#7378423#*#* to access the service menu.
2.Tap Service info > Configuration > Rooting Status. If Bootloader unlock allowed says Yes, then you can continue with the next step. If it says No, or if the status is missing, your device cannot be unlocked.
Yolları uygulayarak Bootloader kilidini açabilirsin. ;)

• Beğen
Tepkiler: burak_102
burak_102

burak_102

Üye
Öncelikle hoşgeldin.
Please note! It will only be possible to unlock the boot loader for certain releases. You can check if it is possible to unlock the boot loader of your device in the service menu by following the steps below:
1.In your device, open the dialler and enter *#*#7378423#*#* to access the service menu.
2.Tap Service info > Configuration > Rooting Status. If Bootloader unlock allowed says Yes, then you can continue with the next step. If it says No, or if the status is missing, your device cannot be unlocked.
Yolları uygulayarak Bootloader kilidini açabilirsin. ;)
Hoşbuldum da bootloader açmayı biliyorum kapatmak istemiştim ben :)

Invoke

Invoke

Üye
Relock bootloader Xperia Z1 diye aratsan çıkar. Doomlord anlatmış, xda de.

• Beğen
Tepkiler: burak_102

Üst Alt