papakudioflu
Emekli Yönetici
İnsallah benim sorunlar da duzelir.Daha Bu akşam üzeri dağıtımlar yüklendi acele etmeyin gelirama stabil olduğu ve ısınma sorunu gibi düzeltmelerin yapıldığını Rusya sürümünü yükleyenler söylüyor
![]()
İnsallah benim sorunlar da duzelir.Daha Bu akşam üzeri dağıtımlar yüklendi acele etmeyin gelirama stabil olduğu ve ısınma sorunu gibi düzeltmelerin yapıldığını Rusya sürümünü yükleyenler söylüyor
![]()
İnşallah ortak ama ciddi düzeltmeleri yapmışlar üstelik dünyada ilk dağıtım yapan Sony bu da ayrı bir güzellikİnsallah benim sorunlar da duzelir.
.özelikle ses ve ekran konusunda gözle görülür fark var Valla ses cok kotu. Telefonu hoparlore alip konusamiyorum. Alarm sesi zaten cok kotu. Uyandirmiyor. Bu gidisle hoparlor koruyucularini söküp atacamİnşallah ortak ama ciddi düzeltmeleri yapmışlar üstelik dünyada ilk dağıtım yapan Sony bu da ayrı bir güzellik.özelikle ses ve ekran konusunda gözle görülür fark var
![]()
Benim bir sorunum olmadı bu konularda taş gibi maşallahValla ses cok kotu. Telefonu hoparlore alip konusamiyorum. Alarm sesi zaten cok kotu. Uyandirmiyor. Bu gidisle hoparlor koruyucularini söküp atacam

Ya da birakicam evde M8'le devam edecem.Benim bir sorunum olmadı bu konularda taş gibi maşallah![]()
![]()
Evet, ama Türkiye'de yok :PArkadaslar bizim telefonlarda 4g var dimi
Benide eklermisiniz grubaYa ben bunu suya sokamayrm biraz su girer diye korkuyorum siz sokuyomusunuz yoksa bnm gibi sokmyrmsnz?
Ben biraz korktuğumda yapmadım ama artık yapacakım gibiBen z1 telefonumu kapakları kapalı halde, alıyorum suyun altına tutuyorum yıkıyorum. Hatta bazen cihaz sıcak olduğu zaman suyun altına tutuyorum.

HoşgeldinBenide eklermisiniz grubaYa ben bunu suya sokamayrm biraz su girer diye korkuyorum siz sokuyomusunuz yoksa bnm gibi sokmyrmsnz?

HoşbuldukHoşgeldin
Giriş kapaklarını kapalı tut ve 1.5 metreyi geçirme, bişey olmaz. Tabi tatlı suda, denizde değil![]()
Kılıf olayı tamamen kişisel hoşuna gideni almalısın.Hoşbulduk
Peki saol ya bide bana kılıf onerirmsnz.
Tmm saol yinedeKılıf olayı tamamen kişisel hoşuna gideni almalısın.

telefondadamı böyle takılıyomuş gibi?pek yeri deil belki ama slow motion'ım nasıl olmuş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Xperia z1 de ağır çekim yapablrmym?pek yeri deil belki ama slow motion'ım nasıl olmuş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
eğer z1 kamerasındaki eklentilerde timeshift video varsa çekebilirsiniz. ama bildiğim kadarıyla yoktu.Tmm saolvalla z1 i bilmiyorum kardeşim z2 de kamerada timeshift video çekimi var videoyu çekiyosun sonra istediğin yerlerini slow yapıyosun. ben öyle çektim sonra video düzenleyiciyle 1/8 daha yavaşlattım baya bi yavaş oldueğer z1 kamerasındaki eklentilerde timeshift video varsa çekebilirsiniz. ama bildiğim kadarıyla yoktu.