Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Daha Bu akşam üzeri dağıtımlar yüklendi acele etmeyin gelir :) ama stabil olduğu ve ısınma sorunu gibi düzeltmelerin yapıldığını Rusya sürümünü yükleyenler söylüyor :oke:
İnsallah benim sorunlar da duzelir.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İnsallah benim sorunlar da duzelir.
İnşallah ortak ama ciddi düzeltmeleri yapmışlar üstelik dünyada ilk dağıtım yapan Sony bu da ayrı bir güzellik :).özelikle ses ve ekran konusunda gözle görülür fark var ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İnşallah ortak ama ciddi düzeltmeleri yapmışlar üstelik dünyada ilk dağıtım yapan Sony bu da ayrı bir güzellik :).özelikle ses ve ekran konusunda gözle görülür fark var ;)
Valla ses cok kotu. Telefonu hoparlore alip konusamiyorum. Alarm sesi zaten cok kotu. Uyandirmiyor. Bu gidisle hoparlor koruyucularini söküp atacam

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Valla ses cok kotu. Telefonu hoparlore alip konusamiyorum. Alarm sesi zaten cok kotu. Uyandirmiyor. Bu gidisle hoparlor koruyucularini söküp atacam
Benim bir sorunum olmadı bu konularda taş gibi maşallah :sirit: :polis:

atiakgun26

Üye
Arkadaslar bizim telefonlarda 4g var dimi

atiakgun26

Üye
2015 sonunda turkcelle gelicekmişÖnerebileceğiniz bir virüs programı varmı film izle yazıyorum chromedan ilk girdiğim site başka bi film sitesine yönlendiriyo beni ikinci üçüncü sitelerdede aynı siteye yönlendiriyo acaba virüs gibi bir şeymi bu?

Mert_Alim

Üye
Benide eklermisiniz gruba:DYa ben bunu suya sokamayrm biraz su girer diye korkuyorum siz sokuyomusunuz yoksa bnm gibi sokmyrmsnz?

Son düzenleme:
02samsat

02samsat

Üye
Benide eklermisiniz gruba:DYa ben bunu suya sokamayrm biraz su girer diye korkuyorum siz sokuyomusunuz yoksa bnm gibi sokmyrmsnz?

Ben z1 telefonumu kapakları kapalı halde, alıyorum suyun altına tutuyorum yıkıyorum. Hatta bazen cihaz sıcak olduğu zaman suyun altına tutuyorum.

Mert_Alim

Üye
Ben z1 telefonumu kapakları kapalı halde, alıyorum suyun altına tutuyorum yıkıyorum. Hatta bazen cihaz sıcak olduğu zaman suyun altına tutuyorum.
Ben biraz korktuğumda yapmadım ama artık yapacakım gibi :D

Son düzenleme:
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Hoşgeldin ;)
Giriş kapaklarını kapalı tut ve 1.5 metreyi geçirme, bişey olmaz. Tabi tatlı suda, denizde değil :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
najanaja

najanaja

Üye
pek yeri deil belki ama slow motion'ım nasıl olmuş :D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ali.clay

ali.clay

Üye
pek yeri deil belki ama slow motion'ım nasıl olmuş :D

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefondadamı böyle takılıyomuş gibi?
birde videoyu ne kadar yavaşlatacağımızı ayarlaya biliyor muyuz?

najanaja

najanaja

Üye
valla z1 i bilmiyorum kardeşim z2 de kamerada timeshift video çekimi var videoyu çekiyosun sonra istediğin yerlerini slow yapıyosun. ben öyle çektim sonra video düzenleyiciyle 1/8 daha yavaşlattım baya bi yavaş oldu :)eğer z1 kamerasındaki eklentilerde timeshift video varsa çekebilirsiniz. ama bildiğim kadarıyla yoktu.

Mert_Alim

Üye
valla z1 i bilmiyorum kardeşim z2 de kamerada timeshift video çekimi var videoyu çekiyosun sonra istediğin yerlerini slow yapıyosun. ben öyle çektim sonra video düzenleyiciyle 1/8 daha yavaşlattım baya bi yavaş oldu :)eğer z1 kamerasındaki eklentilerde timeshift video varsa çekebilirsiniz. ama bildiğim kadarıyla yoktu.
Tmm saol

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Üst Alt