Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Alalı daha 3 gün oldu 3 kere şarja koydumİlk başta Note 3 almayı düşünüyordum sonra bunu alınca iyiki bunu almışım dedim.

Konu Sahibi
S5 çıkınca Note III'e bakan olmayacak zaten
Aynı şey Z1 için de geçerli, Z2 Sirius'tan güzel bahsediyorlar.

Bizim 4.4 kitkat güncellemesi ne zaman çıkacak?

Arkadaşlar sizde yüklendiğiniz kaç oyun uygulama var? Bide telefonda kasma varmı bende yükliycemde korkuyorum su anda 4 uygulama. 2 oyun varTelefon yeni olunca korkuyorum kasma vb.olur diye

avast

Üye
Olursa sifirlarsin

Konu Sahibi
Bu cihazı kasmak, dondurmak kolay değil ben asphalt 8 HD yükledim canavar gibi oynuyorum. Bir gram donma yok, rahat ol yani

karotum

Üye
Telefonumu kullanis seklimi gorseniz siz kasilirsiniz daha bir kere donmadi korkma yukle nevarsa

Konu Sahibi
Ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum, sizde de ayarlarda en alt kısmında geliştirici seçenekleri var mı? Ben yeni farkettim de :/

ustalar ben bu ekranı z1 var ana ekran nası yan dönecek bilginiz varmı adiroid 4.3 son sürüm yazılım ana ekranı değim gibi olmuyor neden

Konu Sahibi
ustalar ben bu ekranı z1 var ana ekran nası yan dönecek bilginiz varmı adiroid 4.3 son sürüm yazılım ana ekranı değim gibi olmuyor neden
Bildiğim kadarıyla root felan gerek, bi de Dock'a bağlayınca dönüyor diye düşünüyorum

Ya arkadaşlar bişey sormak istiyorum, sizde de ayarlarda en alt kısmında geliştirici seçenekleri var mı? Ben yeni farkettim de :/
Bende yokArkadaşlar siz hangi virüs programını kullanıyorsunuz ben Clean master kullanıyorum ram temizleyip falan??

MemnunmusunYa sizde ses kaydedici varmı bende yok ya

Konu Sahibi
Bayağı güzel çalışıyor,
ses kaydedici var