Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Ama markette bikaç tane var. Ücretli olmasaydı denerdik. Keşke indiren olsa da paylaşsa

Konu Sahibi
Facebookta Sony Xperia Ailesi isimli gruba katıl, orada paylaşım yapılıyor, ben de oradayım. Güzel tema, uygulama vb şeyler var.

Tepkiler: @@DiAbLo@@
beyler bu Widgeti hangi programla yapabiliyoruz bilen var mı

Sony, Apple'a laf çarpıtmış
[emoji1] [emoji1]

Tepkiler: Serhan ve Nextman

Invoke

Üye
Eskidi hacı bu.

Tepkiler: Nextman
Beyler tuş kilidini z2 deki gibi nasıl çift tıklayarak açabiliriz? Ya da bunun gibi tuşu kullanmadan açabileceğimiz uygulama?

Invoke

Üye
Beyler tuş kilidini z2 deki gibi nasıl çift tıklayarak açabiliriz? Ya da bunun gibi tuşu kullanmadan açabileceğimiz uygulama?

Uygulama ile olmaz. Kernel ile alakalı yani bl açıp, bu özelliği olan kernel mevcutsa onu flashlamalısın. Ama daha fazla şarj yer.

Peki bunu yapacağım uygulama filan var mı ?

Invoke

Üye
Uygulama ile olmaz hacı.

Eyvallah kardeşim sağolasınBeyler 1 haftadır arıyorum da bumper kılıfın arka kapağı da kapatanı yok mu acaba?

Beyler Samsung güncelleme tarihleri internette geziyor sony den haber yok xda da gören duyan var mı?

Ben de bekliyorum her gün google da ingilizce olarak arıyorum xperia L çıkıyor bu ay sonuna doğru nexus x de tanıtılır[emoji1] ondan sonra takvim yayınlar gibi geliyor hadi bakalım

Tepkiler: Nextman
Sony Android Lollipop hakkında açıklama yapmış 2015 de başlayacakmış güncellemeye xperia z yi de güncelleyecekmiş bissürü model var anlaşılan bekleyeceğiz

Xperia
Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia Z1, Xperia Z1S,
Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet,
Xperia Z3, Xperia Z3v, Xperia Z3 Compact, and Xperia Z3 Tablet
Compact.