oguzhangul32
Üye
Telefonu kapatıp açınca düzeldiÇok saçma. ayarlar,uygulamalar,album veriyi temizle deyin tekrar deneyin.
Hepsi bir yerde adamların tasarımı öyle, bence hoş ama daha kullanışlı olan klasör seçeneği mevcut. Soldaki menüden seçebilirsiniz.
X-realitynin ne olduğunu bilmiyorumHayırlı olsun aramıza hoşgeldin
X-Reality açık mı?
X-Reality sony görüntü işleme yazılımı, daha kaliteli bir görüntüleme için açık olması gerekirTelefonu kapatıp açınca düzeldi
X-realitynin ne olduğunu bilmiyorumhala alışma sürecindeyim
Nereden açabiliriz onu ekran bölümünde miX-Reality sony görüntü işleme yazılımı, daha kaliteli bir görüntüleme için açık olması gerekir
Evet orada. Şarjı biraz tükettiği söyleniyor senin için yarın deneyeceğim. Bu günki şarj istatistiğimi de koyayım:Nereden açabiliriz onu ekran bölümünde mibi karıştırayım oraları . Şarja etkisi nedir bunun ?
Evet buldum açık durumda
Bu sanal tuşları nası değiştirdiniz ? Farklı bir rom mu yoksa programla mıEvet orada. Şarjı biraz tükettiği söyleniyor senin için yarın deneyeceğim. Bu günki şarj istatistiğimi de koyayım:
Orijinal rom sadece Android L teması. Android L gelene kadar sanal tuşlara alışayım diye yükledimBu sanal tuşları nası değiştirdiniz ? Farklı bir rom mu yoksa programla mı
Bakalım sonuç ne olacak . Bu arada ben ilk şarj meselesinin artık zamanının geçtiğini düşünerek tam bitmeden takıp dolunca geri aldım acaba bir zararı olurmu
Teşekkür ederimBuradan Android L teması indirebilirsiniz [/URL]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rica ederim. Burada 4 yıllık üyeyim gerçekten çok iyi insanlarla tanıştım. Burada konuşmak yardımlaşmaktan keyif duyuyorum.Teşekkür ederim
Alt bar gerçekten çok hoşuma gittiRica ederim. Burada 4 yıllık üyeyim gerçekten çok iyi insanlarla tanıştım. Burada konuşmak yardımlaşmaktan keyif duyuyorum.
Hangi sürümü yüklediniz ben 3 beta4 yı kullanmıyorumAlt bar gerçekten çok hoşuma gitti
En üstteki linke tıkladım sanırım 2.1Hangi sürümü yüklediniz ben 3 beta4 yı kullanmıyorum
Ben 1.1.0 kullanıyorum eğer menü tuşunu ve transparan soldan açılan sayfayı beğenmediyseniz deneyebilirsiniz.En üstteki linke tıkladım sanırım 2.1
Yok hoşuma gitti . Stok temadan güzel kesinlikleBen 1.1.0 kullanıyorum eğer menü tuşunu ve transparan soldan açılan sayfayı beğenmediyseniz deneyebilirsiniz.
Z3 çıkmış beyler ama tam bir hayal kırıklığı.
Değildir, bootloader kapalıysa ve drmkeysi yedeklediysen anlayamazlar bile ki kaç kere okudum rootlu cihazı servise vermiş adamlar hiç bakmamış bile. Neyine bakacak ki? Servistteki adam bozuk parçayı düzeltip stock romu flashlar geçer.
Drm nasıl yedekleyebilirim. Yani bootloader açmadan da farklı rom yükleyebilirim öyle mi?Aynenkatılıyorum
Global rom yükledim sorun olmadı.Bu videoda anlatımı mevcutDrm nasıl yedekleyebilirim. Yani bootloader açmadan da farklı rom yükleyebilirim öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?