Sony Xperia Z1 aldım (sonunda)

Hayırlı olur inşallah iyi seçim

Tepkiler: chun02
o değilde siriusa baktım özelliklere doldurmuşlar yine 5.2 inç ekran 3gb ram 2k display ekran 3500 mah batarya snapdragon 805 işlemci bu özellikler ne böyle ya

Invoke

Üye
o değilde siriusa baktım özelliklere doldurmuşlar yine 5.2 inç ekran 3gb ram 2k display ekran 3500 mah batarya snapdragon 805 işlemci bu özellikler ne böyle ya

Onlar olacak şeyler değil, şişirme şeyler.

sen yinede mümkün olduğunca sokma unutma telefon su geçirmez değil artık suya dayanıklı diye satıyorlar

ondan diyorum işte özelliklere doldurmuşlar yine

Invoke

Üye
ondan diyorum işte özelliklere doldurmuşlar yine

IGZO filan diyorlardır şimdi. Güya Xperia Z de -adını unuttum şimdi neyse mühim değil zaten- bilmem ne ses kartı kullanılacaktı. Öyle bir şey olmadı. Aynısını Z1 için söylediler o da olmadı, bakalım artık...

doğru özellikler böyle olur kesin 5.0 inc ekran 2gb ram IPS Ekran 2500 veya 3000 mah batarya snapdragon 800

Invoke

Üye
doğru özellikler böyle olur kesin 5.0 inc ekran 2gb ram IPS Ekran 2500 veya 3000 mah batarya snapdragon 800

IPS panel kullanacaklarını hiç sanmıyorum ama evet ram 2gb olur.Bir de 4K video desteği olur. Kamerası daha gelişmiş olur. Ekran 2K çöznürlükte olabilir(gerekli değil de olur büyük iht.), bunda olmazsa diğer amiralde olur(Çünkü lüzum yok ve Sony genelde geriden geliyor böyle olaylarda, herkes 4 çekirdekli cihaz üretirken Sony 2 çekirdekli üretiyordu. Gerçi 2 çekirdekli TX, çoğu 4 çekirdekliden iyi performans veriyordu ama =P).

Tepkiler: avast

Invoke

Üye
Hiçbir şeye yetmiyor adı. Yeni cihazlar, eskilerin eksilerini düzelterek ve yeni şeyler katarak gelmeli. Gereksiz yeniliklerle değil. Mesela 2K ekrana geçmese de olur. Boşlukları azaltsın. Z1, Z'ye göre kısa ve kalın duruyor. Evet, kısa değil hatta ekran boyutu aynı olmasına rağmen cihaz daha büyümüş ama o tasarımda bir şey var. Z'ye göre daha kaba duruyor. ZUltra öyle değil. Kocaman cihaz ama şık duruyor. Bilmiyorum işte bunları ayarlasın. Adının hakkını versin de HTC One'ın değil, Sony'nin sesini konuşalım. Biraz Türkiye'ye de önem versin de Avrupa'daki gibi biz de ön sipariş verince QX10 alabiliyor olalım. Samsung gibi aynı tasarıma kilitlenmesin. Bence Arc S tasarımı devam etmeliydi mesela...

Tepkiler: El~PisToLeRo

MaxipmaN

Üye
hayırlı olsun

huluday

Üye

arkadaşım geçen ay bende aldım güzel fena değil 4.2.2 olarak aldım daha sonra (sony pc companion 2.1)diye program yükledim bilgisayarıma bu program sayensinde güncelleme yaptım şu an 4.3 oldu

chun02

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar saolun

fk555897

Üye
Hayırlı olsun. Telefonuna güncellemenin gelip gelmemesi Turkcell ile alakalı değil. Sony belli zamanlarda belirli sayıda telefona yayınlar.

kaanslmz

Üye
Z1 ile okyanusun altında video çekmişler su mu geçircek

abim de z1 almisti,akvaryuma sokup baliklarin resmini cekerken su kacirdi kameraya falan. garantiye yolladik 1953 lira istediler vermedik telefon geri geldi. pirincte beklettik ekran falan calisiyo ama simdi hoparlor calismiyo. cihaz degisikligi icin ugrasiyo su an.kardes hayirli olsun bu arada. benim mesaji gorup de korkma onun telefonu sorunluymus heralde arka kapak falan kalkiyo sanirim

NEXUS

Üye
Hayırlı Olsun Telefon Hakkında Sorum Var Nexus 4 Kadar Adi Bir Cihaz'mı? Kasmalar Mevcutmu.

0MG90

Üye
Kapakları kontrol etmesi lazımdı

Kardesim cihazdan bahseder misin? Ayrica en önemlisi stabil mi?