sony xperia z nasıl güncelleyiceğim bu telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

av0n

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia z nasıl güncelleyiceğim bu telefonu
Evet başta kolay bi soru gibi ama ben malesef bi halt yedim telefonu rootladım, bootlader açık, cmw kurulu rootlu telefon.
Örnek rootu siliyorum ilk root kurusumda root yine aktıf hali ile 4 4 2 kullanıyorum yazılım olarak ve güncellemede yapamıyorum, bilen varsa lütfen yardım etsin rootlu bir şekilde güncelleme nasıl yaparım veya bu telefonu eski haline nasıl çeviririm.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Stock rom atman lâzım.
Youtube de videolar var

av0n

Üye
    Konu Sahibi
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
şuanda deniyorum son stock romu kuruyorum, şundan sordum bootloaderi veya herhangi bir şeyi silmeye gerek var mı diye. :)

Gerek yok.
Stock rom atarsan herşey otomatik düzeliyor zaten :)

Invoke

Invoke

Üye
Stock romu flashtooldan flashyabilirsin ki zaten flashlamışsın.
Böylece root gider ve manuel olarak güncellemiş olursun ama bootloader kapanmaz bu şekilde. Bl kapatmak için yine ilgili dosyayı flashtooldan flashlaman lazım. Bl açık cihaza güncelleme gelmez ancak flashtool ile güncellersin.

av0n

Üye
    Konu Sahibi
Stock romu flashtooldan flashyabilirsin ki zaten flashlamışsın.
Böylece root gider ve manuel olarak güncellemiş olursun ama bootloader kapanmaz bu şekilde. Bl kapatmak için yine ilgili dosyayı flashtooldan flashlaman lazım. Bl açık cihaza güncelleme gelmez ancak flashtool ile güncellersin.
Zaten güncellemek istememin sebebi buydu, sürekli güncelleme uyarı geliyordu ve güncellicem zaman cmw ekranı geliyordu 4.4.4 eng güncellmesi attım telefona rootuda kaldırdım super su dan sanırım bir tek bootloader geldi, zaten telefonu artık whatsapp için kullanıyorum birde 1 2 oyun eskisi gibi pek kullanmıyorum, sarjı eskiye nazaran çok çabuk bitiyor nedense, %100 sarjda telefon ekran kapalı sabah bi kakıyorum %80 lerde :S

Invoke

Invoke

Üye
Telefonu uyanık tutan bir uygulama vardır, arkaplanda.

av0n

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu uyanık tutan bir uygulama vardır, arkaplanda.
telefonda hiç uyguluma yok işin garip tarafı şuan ama gereksiz uygulamaları silecek bir program varsa bildigin yada kapatacak söylersen sevinirim. :)

Invoke

Invoke

Üye
Root gerekir. Titanium backup.

hizan

hizan

Üye
arkadaşım benimle temasa geç ssana bl kilidi kapatıp 4.4.4. yükleyip rotlamanda yardımcı olurum.

av0n

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benimle temasa geç ssana bl kilidi kapatıp 4.4.4. yükleyip rotlamanda yardımcı olurum.
sağolasın root pekte güzel bir şey değil ben pek beğenmedim, şuanda 4.4.4 android güncellmesi var telefonda flash ile attığım daha root yapmam çıkartana kadar canım çıktı zaten. :)

Üst Alt