anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sola çift çekirdekli işlemciye sahip.Ona bi de o.c yaparız çift çekirdek ile uçar herhaldeBi de sola da şu var hani parmağını deydirmeden kontrol etme olayı , bilmiyorum arc s de var mı ama çok hoşuma gitti yav
Sanırım ROOT diye bir işlem varmış onu uygulamazsak hafıza kartına oyun ,, uygulama kurulmuyormuş.ROOT çok zahmetli bir iş mi ?Risk falan var mı garanti gibi ?Eski haline çevirebilirmiyiyz peki ?
Hayir
- - - Eklendi - - -
Sonylerde root nasil olur bilmiyorum ama basittir buyuk ihtimal.eski haline cevirebilirsin
- - - Eklendi - - -
Oyunlarin data dosyalari dahiliye kuruluyo.mesela most wanted var.bu 2gb yer kapliyo(datasi).bunu hafiza kartinda calistirmak icin root lazim.rootlanmazsa dahilide oluyo.
Floating Touch, çok hoş bir özellik iyi düşünülmüş
- - - Eklendi - - -
Hayır ROOT yapmadan da bütün oyunları çalıştırabilirsin. Sistem yetkilerini kullanmak isteyen bazı programlar root gerektirir.
- - - Eklendi - - -
Hayır arkadaşım yanlış biliyorsun. Bu oyun rootsuz da hafıza kartında çalışıyor. Ben kendi telefonumda oynuyorum Arc S ile, hafıza kartında SD dosyaları. Bütün oyunlar rootsuz hafıza kartında çalışıyor yanlış yönlendirmeyin.
benim telefonda dahiliye kuruluyo
Hafıza kartı içindeki Andorid/data klasörünün içine at SD dosyasını çalışacaktır.
Neyi yahuYa şunu biri açıklığa kavuştursun kafam karıştı
root yapmadan her oyun hafıza kartına kurulmuyo abi symbian gibi değil bu
Ben nasıl çalıştırıyorumBiri ben görmeden telefonumu mu rootladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?