Sony Xperia Sola Hakkında Konuşuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sola , arc s cihazınıza göre GPU olarak nasıl sizce ne kadar fark var

Kerim.

Üye
Solanin gpusu cok daha iyi.bilmeyenler icin yazayim biri mali400 biri adreno205

Konu Sahibi
1 işlemcisi ghz ama çift çekirdek o.c yapınca arc s cihazını geçer diyolar ama bilmiyorum

ekran çok da ufak değil 3.7

MasteLaa

Üye
Kesinlikle Sola derim..Arc S in dalvik ve bunun yanında performansı düşük bir cihaz..Hele ki Dalvik vm deki javavm arası geçiş bayağı yavaş..Çıktığında segment olarak üst yer gösterildi ama böyle değil..Ayrıca Gpu da arasında fark yok diyenleri anlamıyorum her ne kadar mali400 sola da s3 veya s2 deki gibi olmasa da Adreno 205 e göe çok çok önde..Benim görüşüm ekran büyük diye de bana göre alınmaz..

Tepkiler: anılbaran
    Konu Sahibi

Bana ROOT şart demek ki

Konu Sahibi

O zaman sola diyoruz

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
1ghz cift cekirdek arc s'in 1.4ghztek cekirdek islemcisinden zaten cok daha iyi.o.c ye gerek yok yani

- - - Eklendi - - -

Sola nin dahili hafizasi 8gb ti sanirim.cok fazla buyuk boyutlu oyun indirmezsen root a gerek yok

Vallahi kardeş ben telefonu oyun manyağı yapacam yani ROOT şart olacak kolay bişidir inşallah sakatlık olmaz

Yahu arkadaşlar swap diye bişi varmış biri bana anlatabilir mi ? Sola alınca onda olur mu ? Sola da 512 MB RAM var ya hani onu artırabiliyoruz swap denen yol ile 2 GB olur mu

MasteLaa

Üye

Swap bildiğin sanal ram yani Ama şunu söylemek istiyorum ben de denedim çok fazla işe yaramıyor Görüntü 2 gb bile gösterse

Konu Sahibi

Swap bildiğin sanal ram yani Ama şunu söylemek istiyorum ben de denedim çok fazla işe yaramıyor Görüntü 2 gb bile gösterse

Hadi be hava mı yani 1 GB yapsak falan işe yaramıyor mu ?Gerçi RAM yeter ya gerek yok onu yapmaya ama deneyecem elbet bir gün

MasteLaa

Üye
Demek istediğim çok aşırı kaçınca bir işe yaramıyor zaten Sen 1 gb yap ama görev yöneticisi sadece görüntü değişiyor yani ama küçük de olsa işe yarıyor Kısacası telefonun kendi Ram'ı önemli olan 512 yeterli sayılır

CasuS_87

Üye
sola ;-)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...