Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony Xperia S Sony Playstation Sertifikalı Bir Cihazdır İzleyip Görelim...
bu arada yeri değil ama poweramp 2.0.6 f-ull hiçbir yerde bulamıyorum bulan varmı? yoksa satın alacağım bu programı zaten 9-10 tl gibi birşey çok pahalı değil.
ya bu xperia s e play station store yi nasıl yüklicez bilen varmı acaba google play den baktım bulamadım cvbını bulabilcem tek site burası bence onun için buraya yazdım
Ben xperia neo v ye portladım burdan bir bak istersen pro'da da çalışır heralde...
Adamın xperia s te yaptıklarının aynısını neo v de de yapabiliyorum
sahin9
Üye
arkadaşlar bende xperia s var marketten playstation store yi indirmek istedim bü öğe ülkenizde desteklenmemektedir diye bi yazıyla karşılaştım neden bu özelliği kullanamıyoruz bilen biri varmı acaba ?
İz[Mir]Kan
Üye
Htc de sertifikalı one serisi.Sony doğruladı fakat nerden indirebilirim
arkadaşlar bende xperia s var marketten playstation store yi indirmek istedim bü öğe ülkenizde desteklenmemektedir diye bi yazıyla karşılaştım neden bu özelliği kullanamıyoruz bilen biri varmı acaba ?
ilk önce web ten oturum çman ve üye olman gerekiyor
ayrıca oyun dandik diyen arkadaşlar her türlü ps3 oyunu acıyor bekli o gösterdiği dandiktir bişey diyemem
baglantıya gelince hdmı den televizyona + oyun konsolunu satın aldığınızda içinden kablo cıkıyor onuda telefonun usb girişine takıyoruz ve driver görüyor direk + google marketten p3 konsolları var onlardan tele indirmek gerekiyor kolun uyumlu çalışması için sony bölümüne girerseniz görürsünüz
ama şunu belirteyim hdmı da oyun keyfi başka arkadaşlar