Sony Xperia S Sony Playstation Sertifikalı Bir Cihazdır İzleyip Görelim...

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
aslında htc dende beats audio yu portlamak lazım :naughty:

Poweramp + dsp manager = beats audio :)

bu arada yeri değil ama poweramp 2.0.6 f-ull hiçbir yerde bulamıyorum bulan varmı? yoksa satın alacağım bu programı zaten 9-10 tl gibi birşey çok pahalı değil.

handci04

handci04

Üye
canaytekin

canaytekin

Üye
sertifikaymış aç bana ps3 kalitesinde bi oyun misal god of war sonra gel de benim setifikam var böyle dandik oyunları bizde açıyoruz
dostum telefon cift cekırdeklı 1.5 cghz yanı god of war dedıgın oyunu nasıl acsın bı dusun bakalım ??

- - - Eklendi - - -

allah askına bende eumulator yukledım arıyetten hıc yerını tutmuyor kontroller cok zor oluyor

• Beğen
Tepkiler: dadaraz
dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
dostum telefon cift cekırdeklı 1.5 cghz yanı god of war dedıgın oyunu nasıl acsın bı dusun bakalım ??

- - - Eklendi - - -

allah askına bende eumulator yukledım arıyetten hıc yerını tutmuyor kontroller cok zor oluyor

:oke:

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
PS3 ile telefon karşılaştırılmamalı.

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
handci04

handci04

Üye
burda nolmuş böyle :ehe

sahin9

sahin9

Üye
ya bu xperia s e play station store yi nasıl yüklicez bilen varmı acaba google play den baktım bulamadım cvbını bulabilcem tek site burası bence onun için buraya yazdım

sahin9

sahin9

Üye
arkadaşlar bende xperia s var marketten playstation store yi indirmek istedim bü öğe ülkenizde desteklenmemektedir diye bi yazıyla karşılaştım neden bu özelliği kullanamıyoruz bilen biri varmı acaba ?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Htc de sertifikalı one serisi.Sony doğruladı fakat nerden indirebilirim

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
arkadaşlar bende xperia s var marketten playstation store yi indirmek istedim bü öğe ülkenizde desteklenmemektedir diye bi yazıyla karşılaştım neden bu özelliği kullanamıyoruz bilen biri varmı acaba ?
ilk önce web ten oturum çman ve üye olman gerekiyor

ayrıca oyun dandik diyen arkadaşlar her türlü ps3 oyunu acıyor bekli o gösterdiği dandiktir bişey diyemem

baglantıya gelince hdmı den televizyona + oyun konsolunu satın aldığınızda içinden kablo cıkıyor onuda telefonun usb girişine takıyoruz ve driver görüyor direk + google marketten p3 konsolları var onlardan tele indirmek gerekiyor kolun uyumlu çalışması için sony bölümüne girerseniz görürsünüz

ama şunu belirteyim hdmı da oyun keyfi başka arkadaşlar :)

Üst Alt