Xperia-S
Üye
Xperia S jelly bean deki bazı hataları gidermek için 6.2.B.0.211 güncellemesi olacakmış doğrumu acaba
hocam bilinmeyen kaynakları bulamadım ayarlardan yardım edermisininiz
Xperia s de ayarlarda ama nerede
- - - Eklendi - - -
usb hata ayıklanmasını buldum onu bilinmeyen kaynakları bulamadım
byler pc companation üzerinden güncelle diyorum telefonunuz güncel diyor ics yüklü güncelleme gelmedimi hala ? ayın 8i olmuş :/ bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
telefonun bot kilidi açık degil root yok aldıgım gibi hiç bir işlem yapılmadı
byler pc companation üzerinden güncelle diyorum telefonunuz güncel diyor ics yüklü güncelleme gelmedimi hala ? ayın 8i olmuş :/ bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
telefonun bot kilidi açık degil root yok aldıgım gibi hiç bir işlem yapılmadı
Evet arkadaşlar, Sony BLOG sitesinde yayınlanan habere göre Xperia S LT26i 4.1.2 Jelly Bean Rom'unda ki bazı hataları düzeltmek için yeni güncelleme yayınlanacaktır...
Güncelleme dağıtım için onaylanmıştır ve haziranın 23 veya 24 ü gibi dağıtımına başlanacaktır...
Haber:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sürüm: 6.2.B.0.211
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üstadım bende yükledim ellerine emeğine sağlık herkesin çok teşekkürler beklemekten kafayı yemiştim hergün kontrol etmekten
üstadım bende yükledim ellerine emeğine sağlık herkesin çok teşekkürler beklemekten kafayı yemiştim hergün kontrol etmekten
Yahu bana tekrar yükleyin wipe olmadığı için biraz takılma oluyor vs demişlerdi ama şimdi baktım wipe olayı hallolduğu halde böyleymiş. Nasıl yapacağım bu işi yükledim ama 4 0 4 daha stabildi düşünün
wipe kısmında üç seçenek var üçü de işaretli ama aşağıdaki kernel vs var onlar işaretli değil o şekilde yapıldı yükleme
Kardesim valla driverlarini tekrar kurup tekrar flashladim ama nafile.bu mtp mode acık diyor uyarida.mtp mod ne onu çözemedim.
Kardesim valla driverlarini tekrar kurup tekrar flashladim ama nafile.bu mtp mode acık diyor uyarida.mtp mod ne onu çözemedim.
Hocam ben rom linkini indiremiyorum acaba ücretlimi
şimdi denedim telden indiriyor gibiydi yarın bilgisayardan deneyecegim insaallah olur allahım sizden razı olsun abiciğim
- - - Eklendi - - -
insaallah iyi geçer sınavın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?