Invoke
Üye
Hocam haklısını alternatif programlar mevcut ancak içime sinmiyor kullanırkenSony'nin en sevdiğim yanı klavye olayıydı o şuan neredeyse sıfır çok berbat bir klavye olmuş gerçekten.
Sony'nin walkmani de oldukça güzel ancak burada da patlamış sanırım
Umarım ufak güncellemelerle bu sorunlar giderilir ICS'den nefret ettiğimden dolayı telefonu satma noktasına gelmiştim Jelly Bean'i bekleyeyim ona göre karar vereyim dedim fakat bu da neredeyse içime sinmedi.
Sony donanım olarak tip olarak güzel cihazlar yapıyor ama bir de şu yazılımı halledebilseydi keşke.
Hala düzelmedi. güncellemenin bu evresinde internet bağlantısı gerekli midir ? çünkü yurt interneti olduğundan çok iyi bi bağlantısı yok. eğer internetle alakası yoksa başka bir pc de denicem..
Silip tekrar yükleyin, pc comp.ı
- - - Eklendi - - -
Belki düzelir...
Ya da deneyebiliyorsanız başka bir pc ile deneyin.
Aynı işlemi xda'daki romu indirip onda uygulasam daha güzel ve daha stabil bir sistem mi olur sence?
Ayrıca bu sony dağıtımı ise nasıl daha iyi olabilirçözemedim kafamı karıştırdınız tavsiye verin şimdi
Sözde manuel indirilen sürüm ile Update Service üzerinden inen sürüm aynı? Blogda ki sürüm orjinal de update service üzerinden inen sürüm orjinal değil mi? Değiştiriyorlar mı noooluyo?! ;D
Sony BLOG'dan indirdiğim Xperia S LT26i World Jelly Bean 4.1.2 yazılımında henüz bir sıkıntı yaşamadım ben, ne stamina modunda ne mesajlaşırken klavye donması veya hatalı yazım sorunu ne 2G şebeke çekiminde ve ne de video kamera çekiminde ön/arka herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ve aynı anda oyun arka planda çalışır durumdayken Chrome de yaptığım gezintilerde ısınma sıkıntısı da yaşamadım. Hala düşünüyorum indirdiğim .ftf dosyasını Sony benim için sorunsuz mu yapmıştı ;D
FlashTool ile kurduğumun yerine şimdi de telefonu Update Service üzerinden kurdum ve kamera sorunu mevcut video çekiminde donukluk yapıyorŞuan gözüme çarpan en belirgin fark Flashtool'a nazan service üzerinden gelen kurulumda telefon daha erken açılıp kapanıyor ;d kurcalıyorum hala
FlashTool ile kurduğumun yerine şimdi de telefonu Update Service üzerinden kurdum ve kamera sorunu mevcut video çekiminde donukluk yapıyorŞuan gözüme çarpan en belirgin fark Flashtool'a nazan service üzerinden gelen kurulumda telefon daha erken açılıp kapanıyor ;d kurcalıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?