mcetin55
Üye
-
Konu Sahibi
-
bn xp kullanıom pc compatıon telı grmuo gncellemeyı nasıl alcaz ?
eed ama 4.0.4 e dondum hmn baktım hala 6.1.a.2.55 update war ddı bnde su an xdadan buldum yukluom cmwden hocam bde bnm bu konuda sıkıntılar war oc yaptıqım zaman tekrar normalın altına dusuo kı nrmalde 1.5 mhzde calısıo ama oyun oynarken 810 a dusuo acaba sıkıntı ne ?
işte sıkıntı o bn maxımun 1.728 yapıorum az oyun oynuorum cıkıom menu arası gecsler falan sıkıntı oluo set cpu ya bakıorum ve 810 brden bre kendı kendıne dusuo
hocm yanlıs anlama da acamı deılım bu 50 rom belkıbu orjnalden portlanan rom we bl acık su an yukledım romu kernele dokunmadım bı daha da eed cm 1o da 810 da bıldıqın gecslerde kasıodu hanı desem kernelde romda mı sıkıntı war hepsnde bole snradan dsuodu oc yaptıqım zaman kı romları hep syledıqınız gbı yapıp fıxledıkten snra yukluorum ama bılmıom
illa pcden mi yapılıyor güncelleme update centerdan olmuyor mu ?
su an jb de offıcal sony rom da sıkıntı yok cm 10.1 de nova falan kullandım kernel yıne dstu neyse hocam bn tutmayayım senı kusura bakma tekrar saqol alakan ıcın frumda yardımcı olan nadr ınsanlar azaldıeyw
illa pcden mi yapılıyor güncelleme update centerdan olmuyor mu ?
Update ceter'ı kontrol et güncelleme gözüküyorsa yap yoksa pcden yapacaksın bende gözükmüyordu update centerda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyok bunu kullanıyordum . senın attıqın romuda kullandım aynen pek seri deildi ama bu rom stabıl
- - - Eklendi - - -
tek sorun kernel ve oc işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?