Sony Xperia kullanıcıları konuya bi bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia kullanıcıları konuya bi bakabilirmi
Merhabalar bende şimdi s5 mini var babamdada xperia z2 var telefonları değiştirmeyi düşünüyoruzda xperia nın bazı yazılımsal sevmediğim noktaları var güncellemeyle düzelirmi değişirmi tam bilmiyorumda yazayım ben

yazı tipi değiştirilmiyor(root atmak istemiyorum)
duvar kağıdı tam şeffaf değil karanlık biraz ve hoş bir görüntü değil
sim karta kişi kaydedilmiyor(yıl 2016 neredeyse)
parlaklık yeterli değil en son seviyede bile karanlık gibi
bildirim çubuğu saf android in aynısı. özelleştirme nerede kaldı ?

evet biraz fazla yazdım sanırım ama şuanki s5 minide bu sorunlardan hiç biri yok güncellemeyle düzelirmi sizce?

byAndroid

byAndroid

Üye
Hayır sony ler öyle

0MG90

0MG90

Üye
Hayır sony ler öyle
Direk böyle cevap vermeyin. Sony Xperia kullanıyor musun?

Sırasıyla cevap vereyim.
Android M alacak cihazlar belli. Şu an Z2 ve üstü alıyor. Z3'ün beta Android M versiyonunda yazı tipi değiştirme eklendi. Betada kalmazsa normal versiyonda da olacak. Yani değiştirebilirsiniz marketten herhangi bi arayüz yüklemeden.
Duvar kağıdı olarak istediğinizi yapabilirsiniz. Sırf Xperia duvar kağıtlarını seçmenize gerek yok.
SIM karta kaydetme konusu oluyor. Direk SIM'e kaydetme var mı onu denemedim ama Kayıtlar'ı açarsanız orada içe aktar ve dışa aktar var. Oradan kişilerinizi SIM karta aktarabilirsiniz.
Parlaklık size kalmış bir şey.
Bildirim merkezi değişirse M'de değişir. Yoksa Custom ROM yükleyin. Ben memnunum açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: atakanokur
atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
Direk böyle cevap vermeyin. Sony Xperia kullanıyor musun?

Sırasıyla cevap vereyim.
Android M alacak cihazlar belli. Şu an Z2 ve üstü alıyor. Z3'ün beta Android M versiyonunda yazı tipi değiştirme eklendi. Betada kalmazsa normal versiyonda da olacak. Yani değiştirebilirsiniz marketten herhangi bi arayüz yüklemeden.
Duvar kağıdı olarak istediğinizi yapabilirsiniz. Sırf Xperia duvar kağıtlarını seçmenize gerek yok.
SIM karta kaydetme konusu oluyor. Direk SIM'e kaydetme var mı onu denemedim ama Kayıtlar'ı açarsanız orada içe aktar ve dışa aktar var. Oradan kişilerinizi SIM karta aktarabilirsiniz.
Parlaklık size kalmış bir şey.
Bildirim merkezi değişirse M'de değişir. Yoksa Custom ROM yükleyin. Ben memnunum açıkçası.
Sağol kardeşim yorumun için yazı tipi gelse iyi olur çünkü alıştım normal düz yazı tipi kullanamıyorum

0MG90

0MG90

Üye
Sağol kardeşim yorumun için yazı tipi gelse iyi olur çünkü alıştım normal düz yazı tipi kullanamıyorum
Rica ederim. Muhtemelen Ocak'ta Android M güncellemesi başlayacak. M Betasına baktığımızda Android 5.1'e göre çok fazla yenilik kattılar.

atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Muhtemelen Ocak'ta Android M güncellemesi başlayacak. M Betasına baktığımızda Android 5.1'e göre çok fazla yenilik kattılar.
z2 ye beta kurulabiliyormu?

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Merhabalar bende şimdi s5 mini var babamdada xperia z2 var telefonları değiştirmeyi düşünüyoruzda xperia nın bazı yazılımsal sevmediğim noktaları var güncellemeyle düzelirmi değişirmi tam bilmiyorumda yazayım ben

yazı tipi değiştirilmiyor(root atmak istemiyorum)
duvar kağıdı tam şeffaf değil karanlık biraz ve hoş bir görüntü değil
sim karta kişi kaydedilmiyor(yıl 2016 neredeyse)
parlaklık yeterli değil en son seviyede bile karanlık gibi
bildirim çubuğu saf android in aynısı. özelleştirme nerede kaldı ?

evet biraz fazla yazdım sanırım ama şuanki s5 minide bu sorunlardan hiç biri yok güncellemeyle düzelirmi sizce?
yazı tipi hakkında birşey demeyeceğim.
duvar kağıdına göre değişir, ben kullanıyorum hiç de karanlık bir tarafını görmedim açıkçası.
nasıl ya, sp kullanıyorum sim karta kişi kaydetme var :allalla:
parlaklık gayet yeterli seviyede (sp için söylüyorum)
bildirim çubuğu gayet şık bence :D

sado_27

sado_27

Üye
sony z2 kullanıcısıyım
kardeş yanlış anlama sony z2 ile samsung s5 miniyle kıyaslaman bile yanlış ben sony z2 kulladıgım için demiyorum
hadi lg g3 olsa g2 olsa htc d820 olsa samsung s5 olsa eyvallahda
duvar kagıtları gayet normal şeffaf dedıgın arka planda ne varsa onu gosterır zaten adı seffaf :D
evet yıl 2016 cogu kısı sım kartı bozuldugu ıcın numaralrı gerı almakta zorlanıyor hatta ımkansız ama google yedekledıgınde sım kart olmasa bıle numaralrını gerı getırebılırsın
bıldırım panelıne gelırsek hıc bır markanınkı bırbırıne benzemez htc sony samsung g.mobıl neux vs vs
parlaklık sevıyesıne gelınce kardeşim takıp et dedıklerımı
1 Ayarlar,
2 ekran
3 uyarlanan parlaklık, tıkını kaldır bakalım kac dakıka saglam baka bıleceksın ekrana :D ekran sevıyesını artıtmayı unutma
hanı aradakı farkı soylesen bıle ınasana gulerler aradakı fark 1100 mah fazla batarya gucu 1.1 fazla ıslemcı gucu 1.5 fazla ram kardeş sakın yanlış anlama elestırı degıl sony z2 kullandıgım ıcın de soyledım bunları ama sırf yazı fontu ve seffaf duvar kagıdı ıcın degıstırmak ıstemıyorsan babanla o senın kararın

phasan

phasan

Üye
sony z2 kullanıcısıyım
kardeş yanlış anlama sony z2 ile samsung s5 miniyle kıyaslaman bile yanlış ben sony z2 kulladıgım için demiyorum
hadi lg g3 olsa g2 olsa htc d820 olsa samsung s5 olsa eyvallahda
duvar kagıtları gayet normal şeffaf dedıgın arka planda ne varsa onu gosterır zaten adı seffaf :D
evet yıl 2016 cogu kısı sım kartı bozuldugu ıcın numaralrı gerı almakta zorlanıyor hatta ımkansız ama google yedekledıgınde sım kart olmasa bıle numaralrını gerı getırebılırsın
bıldırım panelıne gelırsek hıc bır markanınkı bırbırıne benzemez htc sony samsung g.mobıl neux vs vs
parlaklık sevıyesıne gelınce kardeşim takıp et dedıklerımı
1 Ayarlar,
2 ekran
3 uyarlanan parlaklık, tıkını kaldır bakalım kac dakıka saglam baka bıleceksın ekrana :D ekran sevıyesını artıtmayı unutma
hanı aradakı farkı soylesen bıle ınasana gulerler aradakı fark 1100 mah fazla batarya gucu 1.1 fazla ıslemcı gucu 1.5 fazla ram kardeş sakın yanlış anlama elestırı degıl sony z2 kullandıgım ıcın de soyledım bunları ama sırf yazı fontu ve seffaf duvar kagıdı ıcın degıstırmak ıstemıyorsan babanla o senın kararın
Haklısın uyarlanan parlaklık ayarı açıkken soluk olur bence uyarlanan parlaklık ekran kısık ayarda kullananlarda acık olmalı

Üst Alt