Sony Xperia ion 'mu ? Samsung GALAXY S III ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye
Kardeş şıklık, tasarım olarak bence Sony Samsung'u ezer geçer ama İşlemci-RAM-GPU yüksek olsun diyosan Samsung daha yüksek, Sony' de de var ama Samsung gibi değil.

BoZKuRTaLBay

BoZKuRTaLBay

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşlerim Allah Cümlenizden Razı Olsun S3 Almaya Karar Verdim Sizlerin Kâânatlarına Çok Güveniyorum Aldıktan Sonra Deneyimlerimi Burada Paylaşırım Kısmet Olursa..

Kerim.

Kerim.

Üye

musty522

Üye
s3 :) gerçi almaya karar vermişsin ama ben genede önermek istedim :)hayırlı olsun şimdiden :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
WebStyle

WebStyle

Üye
Her ikisi de değil bence Note 2 alın derim. S3 almadan önce iyi düşünün..

ege099

ege099

Üye
Bir sony fanı olarak s3 derim arkadaşların dedikleri gibi işlemci ram gpu falan filan sony telefonlar tasarım olarak en önde şu ana kadar onlardan iyi tasarım yapan yok benim için tasarımda çok önemli diyorsan xperia ion derim ama sonuç olarak tavsiyem s3 :))

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
S3 daha iyi bir cihaz.

Symbianize

Symbianize

Üye
Benolsam ekran büyüklüğü falan sorun değilse note2 alırdım ama s3te piyasanın en iyisi

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
:hmmm
O ne biçim bir tabir genç!. Ne oldu şimdi sgs3 aldık diye İT mi olduk. (ipini koparan s3 alıyor) bu ne biçim laf, düzelt o lafını....

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Acelen yoksa bekle derim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forum kuralları çerçevesinde konuşalım aksi halde önce mesajınız silinir sonrasında uyarı puanı alırsınız.Keyifli forumlar :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...