Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeş şıklık, tasarım olarak bence Sony Samsung'u ezer geçer ama İşlemci-RAM-GPU yüksek olsun diyosan Samsung daha yüksek, Sony' de de var ama Samsung gibi değil.
BoZKuRTaLBay
Üye
Konu Sahibi
Kardeşlerim Allah Cümlenizden Razı Olsun S3 Almaya Karar Verdim Sizlerin Kâânatlarına Çok Güveniyorum Aldıktan Sonra Deneyimlerimi Burada Paylaşırım Kısmet Olursa..
Kardeşlerim Allah Cümlenizden Razı Olsun S3 Almaya Karar Verdim Sizlerin Kâânatlarına Çok Güveniyorum Aldıktan Sonra Deneyimlerimi Burada Paylaşırım Kısmet Olursa..
Her ikisi de değil bence Note 2 alın derim. S3 almadan önce iyi düşünün..
ege099
Üye
Bir sony fanı olarak s3 derim arkadaşların dedikleri gibi işlemci ram gpu falan filan sony telefonlar tasarım olarak en önde şu ana kadar onlardan iyi tasarım yapan yok benim için tasarımda çok önemli diyorsan xperia ion derim ama sonuç olarak tavsiyem s3 )
S.E.C.R.E.T
Üye
S3 daha iyi bir cihaz.
Symbianize
Üye
Benolsam ekran büyüklüğü falan sorun değilse note2 alırdım ama s3te piyasanın en iyisi
H.TOGAN
Üye
O ne biçim bir tabir genç!. Ne oldu şimdi sgs3 aldık diye İT mi olduk. (ipini koparan s3 alıyor) bu ne biçim laf, düzelt o lafını....
Yunkaai
Üye
Acelen yoksa bekle derim.
Nextman
Emekli Yönetici
Forum kuralları çerçevesinde konuşalım aksi halde önce mesajınız silinir sonrasında uyarı puanı alırsınız.Keyifli forumlar