Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony Xperia güncellendi
Sponsorlu Bağlantılar
AIS
Üye
Konu Sahibi
Sony Xperia güncellendi
Arkadaşlar Sony Xperia L güncellendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Invoke
Üye
Minik bir güncelleme, 15.3.A.1.12 yine 4.2.2 herhalde şu söz edilen sorunları çözdüler.
4.3 alaydı iyi olacaktı bu kadar çabuk vaz geçti sony
AIS
Üye
Konu Sahibi
Yakında 4.3 güncellemesi gelecekmiş.
TheLastWarrior
Üye
sanmıyorum geleceğini daha verselerdi sorun giderme güncellemesi ile 4.3ü birleştirip verirlerdi sorunları çözdü Son bir güncelleme ile desteği çekti bence
taylan08
Üye
15.3.A.1.14 oldu ve multitouch sıkıntısı devam ediyor
bu yenimi? bende uptade canterde gözükmüyor mevcut sürüm 15.3.A.1.12 bendepc com. üzerinden dağıtılmaya başlanmışhelal olsun 4.3 vermedi ama bi ay içinde 2 güncelleme verdi
taylan08
Üye
bilmiyorum ne zaman dağıtılmaya başlandı ama ben dün yada önceki gün kurdum pek bir farklılık yok sadece bugfix
edit:yarımyamalak bugfix
TheLastWarrior
Üye
2gündür dağıtılıyormuş farketmez hiç destek vermeyen firmalarda var
taylan08
Üye
adamlar kaç güncellemedir telefonu düzeltemediler.nasıl destek bu?
TheLastWarrior
Üye
hiç vermemesinden iyi değilmi demekki güncellemeyle düzelicek bi arıza değilbende multitoch sorunu yok senin telefondan kaynaklanan bi sorun olmasınmı?
AIS
Üye
Konu Sahibi
Bende sorun yok.
taylan08
Üye
multitouch ta sıkıntı var resimlerde değil oyunlarda belli oluyor bu güncelleme ile daha iyi gibime geliyor oldu dead trigger 2 veya mc4 gibi oyunlarda deneyin.xda da araştırın multitouch sıkıntısını
AIS
Üye
Konu Sahibi
Hata varsa ozaman yeniden güncelleme gelecektir. Ama 4.3 güncellemesi hata gidermesinden sonra gelecektir. Çünkü android 4.2.2 hata alıyorsa 4.3 de alır.
taylan08
Üye
4.3 valla zaman kaybı 4.4 gelse çok iyi olacak bu arada yakında cm gelecek bizin telefonlara.
AIS
Üye
Konu Sahibi
Ne zaman gelicek? Stock rom dan daha iyi cm. Gelirse güzel olur.