Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arayüzde falan arc s daha seri hatta oyunlarda bile beklenmedik şekilde performans veriyor
nereden biliyorsun diye sorarsan okulda bir arkadaşımın arc s'i var ve kardeşinde de s2 var ikiside siyah her neyse elime aldım arc s daha seri ama tabi arayüzdür bence seri olan
Bak ben sana bir şey göstereyim talip
Bu telefon 3.2 inç ve segmenti bile yok o derece yoksun
Ama arayüzünde kasma yok yani benim s2 den bile neredeyse seri Sadece bir örnek bu telefon Arc s ile de aynı durum arayüz hafifliği var anlatabildim mi Mesela donanımı daha güçlü bir telefona Sense at yine kasar ama Tauchwiz kasmaz Şimdi hangi telefon daha iyi oluyor Umarım anlatabildim Sony nin optimize açısından en iyisi Xperia S ve Neo V eskilerden bahsediyorum sadece Arc s in yılından
Bu telefon 3.2 inç ve segmenti bile yok o derece yoksun
Ama arayüzünde kasma yok yani benim s2 den bile neredeyse seri Sadece bir örnek bu telefon Arc s ile de aynı durum arayüz hafifliği var anlatabildim mi Mesela donanımı daha güçlü bir telefona Sense at yine kasar ama Tauchwiz kasmaz Şimdi hangi telefon daha iyi oluyor Umarım anlatabildim Sony nin optimize açısından en iyisi Xperia S ve Neo V eskilerden bahsediyorum sadece Arc s in yılından
Arc S in tipine bakıp alma konusunda bence hata yapıyorsunuz..Performans olarak beklemediğiniz sonuçlar çıkabilir..Adreno 205 Gpu ve 512 ram var ekleyeyim..Ayrıca oyunlarda dalvik vm ve gpu arasında uyuşmazlık mı var tam anlayamadım ama bazen sorunlar olabiliyor hafif oyunlarda dahil..Ace 2 ye gelirsek Mali400 gibi güçlü bir gpu var..Ama s3 deki gibi s2 deki gibi performans beklemeyin..Nedeni ise bildiğimiz gibi optimize,dalvik vm,Ram vs..Bana kalırsa ace 2 daha iyi ve bir adım önde arc s tercih etmem şahsım adına konuşuyorum..Ace 2 de oyunlarda mali 400 olmasına karşın kasabiliyor ben VM ile uyumsuz olabilir diye düşünüyorum ama bu da güncellemeler ile giderilir büyük ihtimal çünkü beklentileri karşılamıyor bence..Arc S de 4.2 inç ekran var bu bir avantaj bunun yanında TFT LCD yerine PLS LCD kullanıyor renk sayısı olarak fazla..PPI değeri olarak geride diye biliyorum ama..Kamera için ikisinden birini seçiyorsan 8 mp olan Arc S oluyor..Ancak diğer üstte yazdığım özellikler senin için önemli ise ben Ace 2 derim..Bunun yanında Kamera için almak istiyorsan telefonu Arc S tercihin olmamalı Kısaca böyle umarım yardımcı olmuşumdur..
- - - Eklendi - - -
Yapma Talip S2 kullandın Arc S i eline al farkı görürsün
arkadaşımda vardı rf2012 oynuyordum 2. maçı yapamıyordum elim yanıyordu kasmıyordu ama aşırı derecede ısınıyordu ekranı ve arka üst kısmı temple runda bile yapıyordu ama kasmıyordu sadece çok aşırı ısınıyordu