Kısaca böyle umarım yardımcı olmuşumdur..Yapma Talip S2 kullandın Arc S i eline al farkı görürsünarc s 2011 xperia ailesine ait olduğu için Sony onlara Jelly bean vermeyecek ve kullanılabilir rami 335 MB sanırım ace 2 ise mali-400 gibi güçlü bir gpu ile geliyor Note 2'de bile bu GPU'nun overclocklanmış versiyonu bulunuyor donanım olarak ace 2 her türlü daha iyi ve arc s e göre daha az radyasyon yayıyor
ama şaşırtıcı bir biçimde arc s s2'ye kafa tutuyor donanımları yarı yarıya olmasına rağmen![]()

Arc S in tipine bakıp alma konusunda bence hata yapıyorsunuz..Performans olarak beklemediğiniz sonuçlar çıkabilir..Adreno 205 Gpu ve 512 ram var ekleyeyim..Ayrıca oyunlarda dalvik vm ve gpu arasında uyuşmazlık mı var tam anlayamadım ama bazen sorunlar olabiliyor hafif oyunlarda dahil..Ace 2 ye gelirsek Mali400 gibi güçlü bir gpu var..Ama s3 deki gibi s2 deki gibi performans beklemeyin..Nedeni ise bildiğimiz gibi optimize,dalvik vm,Ram vs..Bana kalırsa ace 2 daha iyi ve bir adım önde arc s tercih etmem şahsım adına konuşuyorum..Ace 2 de oyunlarda mali 400 olmasına karşın kasabiliyor ben VM ile uyumsuz olabilir diye düşünüyorum ama bu da güncellemeler ile giderilir büyük ihtimal çünkü beklentileri karşılamıyor bence..Arc S de 4.2 inç ekran var bu bir avantaj bunun yanında TFT LCD yerine PLS LCD kullanıyor renk sayısı olarak fazla..PPI değeri olarak geride diye biliyorum ama..Kamera için ikisinden birini seçiyorsan 8 mp olan Arc S oluyor..Ancak diğer üstte yazdığım özellikler senin için önemli ise ben Ace 2 derim..Bunun yanında Kamera için almak istiyorsan telefonu Arc S tercihin olmamalıKısaca böyle umarım yardımcı olmuşumdur..
- - - Eklendi - - -
Yapma Talip S2 kullandın Arc S i eline al farkı görürsün![]()
Yapma Talip S2 kullandın Arc S i eline al farkı görürsün![]()
hatta oyunlarda bile beklenmedik şekilde performans veriyor 

2. el s2de alabilirim beyler çok kararsızım![]()