Sony Xperia Arc S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaTiqoN

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Arc S
bu telefon iyimidir oyun falan kasar mı ? ace 2 ile arasında nasıl farklılıklar vardır yardımlarınızı bekliyorum.

ugur1000

ugur1000

Üye
normaldir çok kasmaz sanıyorum

- - - Eklendi - - -

normal derken iyidir anlamında :D

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Oyunlarda fazla kasmaz.Ace 2 800 mhz çift çekirdek Xperia Arc S 1.4 ghz tek çekirdek.Kamera bakımından ve tasarım bakımından Xperia Arc S iyidir.

61semih

61semih

Üye
arc s en azından daha büyük ekran ve daha şık tasarımı var.
performans olarak aralarında fazla fark olacağını sanmıyorum
sadece güncelleme konusunda fark olabilir ace 2 lehine

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Güzel telefondur ;)

BaTiqoN

Üye
    Konu Sahibi
4.1 gelecekmis arc sye

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
arc s alırdım. Ben

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arc s daha cok hoşuma gitti. Bence iki cihazi ele almadan karar vermek dogru olmaz. Burada ne kadar karşilaştirsak da eline aldiginda hoşuna gitmezse bir anlami yok.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Arc S'e 4.1 gelmeyecek.

Kerim.

Kerim.

Üye
Arc s iyidir.ozellikle tasarimi.fakat bundan sonraki oyunlarda sorun cikarir buyuk ihtimal.

BaTiqoN

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 2 nasıl

- - - Eklendi - - -

galaxy ace 2 nasıl

avcitalip

avcitalip

Üye
arc s 2011 xperia ailesine ait olduğu için Sony onlara Jelly bean vermeyecek ve kullanılabilir rami 335 MB sanırım ace 2 ise mali-400 gibi güçlü bir gpu ile geliyor Note 2'de bile bu GPU'nun overclocklanmış versiyonu bulunuyor donanım olarak ace 2 her türlü daha iyi ve arc s e göre daha az radyasyon yayıyor :evet:

ama şaşırtıcı bir biçimde arc s s2'ye kafa tutuyor donanımları yarı yarıya olmasına rağmen :evet:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

BaTiqoN

Üye
    Konu Sahibi
TALIPAVCI kafam çok karışık ne yapacağım bilemedim :D

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
şu anda arc s üstünde et pişiriyorum kardeş :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arc S in tipine bakıp alma konusunda bence hata yapıyorsunuz..Performans olarak beklemediğiniz sonuçlar çıkabilir..Adreno 205 Gpu ve 512 ram var ekleyeyim..Ayrıca oyunlarda dalvik vm ve gpu arasında uyuşmazlık mı var tam anlayamadım ama bazen sorunlar olabiliyor hafif oyunlarda dahil..Ace 2 ye gelirsek Mali400 gibi güçlü bir gpu var..Ama s3 deki gibi s2 deki gibi performans beklemeyin..Nedeni ise bildiğimiz gibi optimize,dalvik vm,Ram vs..Bana kalırsa ace 2 daha iyi ve bir adım önde arc s tercih etmem şahsım adına konuşuyorum..Ace 2 de oyunlarda mali 400 olmasına karşın kasabiliyor ben VM ile uyumsuz olabilir diye düşünüyorum ama bu da güncellemeler ile giderilir büyük ihtimal çünkü beklentileri karşılamıyor bence..Arc S de 4.2 inç ekran var bu bir avantaj bunun yanında TFT LCD yerine PLS LCD kullanıyor renk sayısı olarak fazla..PPI değeri olarak geride diye biliyorum ama..Kamera için ikisinden birini seçiyorsan 8 mp olan Arc S oluyor..Ancak diğer üstte yazdığım özellikler senin için önemli ise ben Ace 2 derim..Bunun yanında Kamera için almak istiyorsan telefonu Arc S tercihin olmamalı :) Kısaca böyle umarım yardımcı olmuşumdur..

- - - Eklendi - - -

arc s 2011 xperia ailesine ait olduğu için Sony onlara Jelly bean vermeyecek ve kullanılabilir rami 335 MB sanırım ace 2 ise mali-400 gibi güçlü bir gpu ile geliyor Note 2'de bile bu GPU'nun overclocklanmış versiyonu bulunuyor donanım olarak ace 2 her türlü daha iyi ve arc s e göre daha az radyasyon yayıyor :evet:

ama şaşırtıcı bir biçimde arc s s2'ye kafa tutuyor donanımları yarı yarıya olmasına rağmen :evet:
Yapma Talip S2 kullandın Arc S i eline al farkı görürsün :)

BaTiqoN

Üye
    Konu Sahibi
Arc S in tipine bakıp alma konusunda bence hata yapıyorsunuz..Performans olarak beklemediğiniz sonuçlar çıkabilir..Adreno 205 Gpu ve 512 ram var ekleyeyim..Ayrıca oyunlarda dalvik vm ve gpu arasında uyuşmazlık mı var tam anlayamadım ama bazen sorunlar olabiliyor hafif oyunlarda dahil..Ace 2 ye gelirsek Mali400 gibi güçlü bir gpu var..Ama s3 deki gibi s2 deki gibi performans beklemeyin..Nedeni ise bildiğimiz gibi optimize,dalvik vm,Ram vs..Bana kalırsa ace 2 daha iyi ve bir adım önde arc s tercih etmem şahsım adına konuşuyorum..Ace 2 de oyunlarda mali 400 olmasına karşın kasabiliyor ben VM ile uyumsuz olabilir diye düşünüyorum ama bu da güncellemeler ile giderilir büyük ihtimal çünkü beklentileri karşılamıyor bence..Arc S de 4.2 inç ekran var bu bir avantaj bunun yanında TFT LCD yerine PLS LCD kullanıyor renk sayısı olarak fazla..PPI değeri olarak geride diye biliyorum ama..Kamera için ikisinden birini seçiyorsan 8 mp olan Arc S oluyor..Ancak diğer üstte yazdığım özellikler senin için önemli ise ben Ace 2 derim..Bunun yanında Kamera için almak istiyorsan telefonu Arc S tercihin olmamalı :) Kısaca böyle umarım yardımcı olmuşumdur..

- - - Eklendi - - -

ace 2 alayım dimi

avcitalip

avcitalip

Üye

arayüzde falan arc s daha seri :evet: hatta oyunlarda bile beklenmedik şekilde performans veriyor :evet:

nereden biliyorsun diye sorarsan okulda bir arkadaşımın arc s'i var ve kardeşinde de s2 var ikiside siyah her neyse elime aldım arc s daha seri ama tabi arayüzdür bence seri olan :evet:

S2 vs ARC S

[video=youtube;X4nnkRm2LRo]http://www.youtube.com/watch?v=X4nnkRm2LRo[/video]

tamam s2 kadar iyi değil ama ondan seri :ehe

BaTiqoN

Üye
    Konu Sahibi
2. el s2de alabilirim beyler çok kararsızım :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ace 2 küçük ben bu yüzden arc s diyorum yoksa ace2 daha iyi bir makine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt