Sony Xperia Arc S,Ray ve Neo V için ICS güncellemesini yayınladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Arc S,Ray ve Neo V için ICS güncellemesini yayınladı.
Xperia™ Arc S, Xperia™ Ray ve Xperia™ Neo V günc leme başladı.
Şimdilik iskandinav ülkeleri için çıkmıştır.

Eğer hemen türkçe destekli ICS yüklemek isterseniz nordic 2.3.4 güncellemesini yükleyin telefonda nordic yazılımı olucağı için pc compationa bağladıgınız da güncellemeyi alacaksınız.

Ekran görünteleri Sürüm 4.0.3

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bu güzel haber işte..fakat arc yada neo modelleri için ne zaman gelir??yada neden önceliği bu cihazlara verdiler??

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
bu güzel haber işte..fakat arc yada neo modelleri için ne zaman gelir??yada neden önceliği bu cihazlara verdiler??
Arc için Mayıs sonu haziran başı dendi.Öncelik verilmesinin sebebi Ericsson'un en yeni ve en son modellerinin bu 3 model olması.

---------- Eklendi @ 10:37:15 ---------- Yazıldı @ 10:36:10 ----------

Neo içinde Xda'da çıkmış.

---------- Eklendi @ 10:39:14 ---------- Yazıldı @ 10:37:15 ----------

Denemek isteyenler için inceleme yazısı hazırladım.

Öncelikle şunu söyleyeyim baya güzel iyileştirmeler var ics'de.
Galeride ki fotoğraflar çok hızlı açılmaya başladı.
Whatsapp ve foursquare gibi uygulamalar içinde yoktu ben elle yüklemek zorunda kaldım.
Bence bu daha iyi olmuş. Saçma sapan reklamlar yok telefonda. Ne bileyim ben siliyorum xperia shot falan uefa gibi uygulamaları.
Neyse. Telefonda numara çevirirken size rehberden seçenekler sunuyor yani güzel bir kısayol olmuş.
Menü geçişlerinde falan çok büyük farklar yok bu konuda büyük beklentileriniz olmasın.
Menü geçişleri sayfa açılımlarına özel animasyonlar eklenebiliyor.
Ekrana widget koymak istediğiniz de koymadan önce widget ın önizlemesini görebiliyorsunuz.
Kamera açılışı aşırı derecede hızlanmış ,Foto çekme video çekme butonu eklemişler.
Menü tuşuna basılı tutuyorsunuz açık uygulamaları kapatabiliyorsunuz isteğinize göre.
Geliştirilmiş seçenekler var. CPU kullanımını görebiliyorsunuz. Gpu zorlama diye bir şey var onu aktif ettim ben.
Yüksek düzey modu diye bir şey var.
Klavyeye konuşma modu eklenmiş. Siz konuşuyorsunuz telefon yazıyor .
Ben önceki sürümde facebook u rehbere odaklamıştım ama tam anlamıyla bilgileri alamıyordu telefon.
Ics de bunu düzeltmişler neredeyse listemde kim varsa hepsinin mail face güncellemeri aklınıza ne geliyorsa anında alıyor.
Tuş kilidi devredeyken kamera açabiliyorsunuz kaydırma fonsiyonunu sola kaydırarak.

Ice cream de en çok beni şaşırtan şey şu oldu. Telefonumuzun hafızasının 420 mb ını kullanıcıya açmışlar ya hani.
Onun önceki sürümde ben gerekli uygulamaları yüklediğimde geriye bana 160 mb falan kalıyordu.
Bu sürüme istediğim uygulamaları aynı şekilde yükledim 240 250 mb yer kaldı şaşırdım doğrusu.
Telefona sahip adı verebiliyorsunuz. Mesela tuş kilidi devredeyken bir tuşa bastığınızda sizin verdiğiniz isim orada görünüyor.
Galeri akış motoru widg 'ının akış düzeni değiştirilmiş katlanarak gidiyor.
Uygulamaların olduğu bölümdeki bütün ikonlar neredeyse yenilenmiş.
Google talk diye bir şey gelmiş. Onu ister iz devre dışı bırakabiliyorsunuz.
Android in kendi galerisi gelmiş. Onunla foto videoları oynatabiliyorsunuz.
3D kamera tam anlamıyla kullanıma açılmış. Eskiden 3B yazıyordu. Şimdi çekimi falan da değişmiş iyileştirilmiş bence.

• Beğen
Tepkiler: cewikkuwwet01 ve Amaru Shady
tempestshine

tempestshine

Üye
ekran görüntüleri senin telefonundan mı?

__xXx__

__xXx__

Üye
hocam yani anladığım kadarı ile stabil çalışıyor öyle mi bazı forumlarda sonyden stabil calismayabilir açıklamasını yaptığını duymuştum birde trde güncelleme ne zaman olur yoksa ben mi goremiyorumbirşey daha nordic nedir nerden bulunur:)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
hocam yani anladığım kadarı ile stabil çalışıyor öyle mi bazı forumlarda sonyden stabil calismayabilir açıklamasını yaptığını duymuştum birde trde güncelleme ne zaman olur yoksa ben mi goremiyorumbirşey daha nordic nedir nerden bulunur:)
Ekran geçişlerinde bir sorun yok.Boş ram miktarıda artmış.2.3 varken 190-180 arasındaydı şimdi 250'lerde geziyorç.Tabiki şuan cihazı formatlanmış halde test ediyorum.Belki ilerde sorunlar çıkartabilir sony'nin dediği gibi.Dediğim gibi şuan için sadece İsveç,Norveç gibi ülkeler için sunuldu.TR için yok ancak şuan çıkan sürümlerde TR dil desteği var.Yüklemek istiyorsan:
Wotanserver yaz google a zaten çıkıyor.
Telefonunu seç orada usb için flash driver birde wotan programı var onları indir kur bilgisayarına.
Daha sonra pc ye reset at. Geri tuşuna basılı tutarak telefonu pc ye bağla.
Program senin telefonu görecek. Bu arada pc companion kapalı olmalı.
Sonra orada enable advanced falan bir şey yazıyor ona tıklıyorsun. telefon modelini seçiyorsun.
Nordic var .62 olanını seçiyorsun bitiyor,telefon nordic versiyona dönüyor.
İşlem bittikten sonra telefonu aç pc companion a bağla güncellemeyi kontrol et de.
Ics yi sana sunacak yarım saat sürmüyor yani daha doğrusu internet hızına bağlı bu.

---------- Eklendi @ 11:10:17 ---------- Yazıldı @ 11:09:52 ----------

yalnız telefon süpermiş :d:
Eyvallah :D Yaza SII'ye geçeceğiz inşallah :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Ekran geçişlerinde bir sorun yok.Boş ram miktarıda artmış.2.3 varken 190-180 arasındaydı şimdi 250'lerde geziyorç.Tabiki şuan cihazı formatlanmış halde test ediyorum.Belki ilerde sorunlar çıkartabilir sony'nin dediği gibi.Dediğim gibi şuan için sadece İsveç,Norveç gibi ülkeler için sunuldu.TR için yok ancak şuan çıkan sürümlerde TR dil desteği var.Yüklemek istiyorsan:
Wotanserver yaz google a zaten çıkıyor.
Telefonunu seç orada usb için flash driver birde wotan programı var onları indir kur bilgisayarına.
Daha sonra pc ye reset at. Geri tuşuna basılı tutarak telefonu pc ye bağla.
Program senin telefonu görecek. Bu arada pc companion kapalı olmalı.
Sonra orada enable advanced falan bir şey yazıyor ona tıklıyorsun. telefon modelini seçiyorsun.
Nordic var .62 olanını seçiyorsun bitiyor,telefon nordic versiyona dönüyor.
İşlem bittikten sonra telefonu aç pc companion a bağla güncellemeyi kontrol et de.
Ics yi sana sunacak yarım saat sürmüyor yani daha doğrusu internet hızına bağlı bu.

---------- Eklendi @ 11:10:17 ---------- Yazıldı @ 11:09:52 ----------

Eyvallah :D Yaza SII'ye geçeceğiz inşallah :D

niye sII ? SIII çıkınca onu al daha iyi

klongs

klongs

Üye
hayırlı olsun

__xXx__

__xXx__

Üye
teşekkür ederim hocam verdiğin bilgiler icin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun

quigleyarman

quigleyarman

Üye
N70 dahala satıyor

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
güzel anlatım ve paylaşım olmuş emeğine sağlık darısıda xperia s in başına olsun ne diyelim :)

serseri6092

serseri6092

Üye
neo vye ics4 güncellemesini yapan varmı arkdaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt