Telefon Tavsiyesi arc s mi neo v mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yargisiz28

Üye
    Konu Sahibi
arc s mi neo v mi?
merhaba arkadaşlar yeni bir cep telefonu almayı düşünüyorum sizce bu telefonlardan hangisini almalıyım ikisi haricinde önerisi olan varsa yeni önerilerede açığım.

xperia ARC S ?

xperia NEO V ?

AndroidOne

AndroidOne

Üye

buraya bakabilirsin.

R.A.M

R.A.M

Üye
arc s

Jomolocco

Jomolocco

Üye
arc s :oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
arc s

DMonSTeR

Üye
Arc S.

_symbiancı_

Üye
arc s:oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
arc s :good:

15097

15097

Üye
Arc S kesinlikle :evet:

_symbiancı_

Üye
arc s tabikide Pencereyi kapat :ehe :kop: :hmmm :hih: :d: :naught :ağlarım: :oke: :islik :angry: :sarıl: :aha: :off: :op: :nono: :aman2: |-) :yuru :P: :pro: :bilmm :megafo (h) :alkis :ah :vur :bye2: :dry: :good: :kotu: :tşk: :rica: :pc: )): :deal: :heyo: :emzik: :) :( :lol :close_te :box : ? :agla :blink: :kop2: :turkiye: :zong: :dover: :agla2: :sopa: :gun1: :haha: :allalla: :perde: :coold: :horse: :heyo2: :bira: :spr :@ o_O :artist: :bangin: :biggrin: :cool :bleh: :blush: somuru: :bottom: :sos :lamer: :karisti: :konus: :thumbu :seytan: :oha: :smartas :duvar2: :anlas: :kirbac: :bann: :no: :lac: :gul: :D :maxice :polis: :ok2: :pokey: :oku :worship :scooter: :icelim: :sinir :10num :kahve: :hakem: :oley :sofer: :alsana: :stres: :bud: :bakim: :locked: :kac: :korktu :dgunu: :pro2: :utan :nargile: :cry: :destere: :grrr: :fkr: :pasta: :p :seytan6 :mahcup :smdanc :sirit: :salincak :cnfsd: :walk: :ohanne :kro2: :eller: :hehe: :zzz: :sahan2: :birak: :sahan: :oha2: :muha: :dance: :züü: :sukur: +o( 8-) <:o) 8-| (L) (U) :| :(6): (A) :ünlem: :o :s :$ :türkiye :huhu: :!!!: :sır: :bye: :nazar: :firefox: ;) :'( :ban: :bye3: :çay: :domate :bilmem: :tebessü :kıskıs: :oku: :koş: <3 !utan! :utan:trip: :dansöz: :hoba: :halay1: :halay2: :halay3: :emoam sopa: :zuhaha: :yavrum :bira2: :cigara: :dayak: :dondu :hayalet: :teslimol :havai: :rock: :duello: :gunes: :catcat: :disko: :yagmur :evet: :bigstar: :apple: :bablik: ,, :tl:

15097

15097

Üye
_symbiancı_
Amacını bizimle de paylaşır mısın :zzz:

_symbiancı_

Üye
hiç

- - - Eklendi - - -

:10um:

yargisiz28

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle cevaplar için herkese teşekkürler.

arc s de ekranın yanında beliren çatlak ve şarj hakkındaki düşüncelerinizide bekliyorum arc s kullanıcılarının 100de 30unda catlak varmıs diye duydum.

_symbiancı_

Üye
?:zzz::?:??

_symbiancı_

Üye
ne dedin anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt