Sony XBA-4 İEM model kulaklık öneri yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Sony XBA-4 İEM model kulaklık öneri yardım !
Arkadaşlar şimdi telefon almakdan vazgeçtiğim için elimde neo v var zaten hani iş görüyor , bende bir çılgınlık mı yapsam diye düşünüyorum . Müzik çok dinleyen ve hastasi bir insanım google da gezerken Sony nin Sony XBA-4 İEM kulaklığını gördüm ve tam benlik dedim nedenleri Balance sistemi olan bir üst seviye kulaklık , ancak USA almak istiyorum başka ülke aklıma gelmiyor zaten rahat alabileceğim ve ya uygun alabileceğim fiyat 350 dolar fiyat diceksiniz kulakiçine verilir ancak öyle yorum yapmadan inceleyi kulaklığı :D bilmiyorum görüşleriniz ve fikirleriniz önemli hani cidden hak eder mi ve ya hangi ülkeden alırım vergi parası verir miyim , eğer yurtdısında alırsam tanıdıgımdan rica edicem . Şimdiden çok sağolun

yumyjikk2

Üye
okadar para verecegine 20$ ver bundan al ben siparis verdim bu hafta ici gelcek okadar para vermek bana göre yanlıs olur cünkü para kolay kazanılmıyor,bu kulaklıkta seni fazlasıyla tatmin edicektir.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
asşında onuda almaya düşündüm ancak gümrükte takılma sansı fln nasıldır

yumyjikk2

Üye
asşında onuda almaya düşündüm ancak gümrükte takılma sansı fln nasıldır

Ben siparisi verdim,Gümrükten 100$'a kadar takılma riski yok deniyor ki bu kulaklık 20$a geliyor kargo haric bence o kadar para vermeye degmez bi kulaklık icin hem bu kulaklıgıda cok övdüler 500 kulaklık arasında ilk 10'a girmiş bir kulaklık demisti bir üye baska bir forumda ama hakkatten güzele benziyor,bir gelsin incelememi ve yorumumu sana msj olarak atarım istersen.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
iyi olur sevinirim aslında

• Beğen
Tepkiler: yumyjikk2

yumyjikk2

Üye
Tamam bir gelsin hele incelememi yapıp hem msj atarım sana hemde buraya yazarım diger arkadaslarda faydalanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...