Rainesto
Üye
aynen ya 2-3 aydır geldi gelecekwpdeki bu sıçrayış diğer üreticilerin ilgilisini çekmiş olmalıki sıcak bakıyorlar benim kendi fikrim katılıp katılmaya bilirsiniz ama bence nokidada android yüklü bir veya 2 cihaz çıkartmalı amaç para kazanmaksa eğer yapmalı ama androidli modelin üzerine çok fazla düşmeyerek Wp ailesine daha kararlı bir şekilde kanalize olursa çok çok daha başarılı olacaktır .
Birde güncellemeleri daha hızlı verip tüketicileri memnun etse bizde bak nokia ve ms farkı diyerek hava atsak
Bence iyi bir hamle olur ve gayet satış da yapar. Eğer olursa güzel cihazlar çıkacaktır.
Microsof'un menfaatine olur.
Sony gibi büyük düşüşte olan bir firma için cankurtaran işlevi görür Windows Phone 8. Bu sebepten ben de destekliyorum. Samsung da biraz ağırlık verse çok güzel olacak.
Sony mi düşüşteSony gibi büyük düşüşte olan bir firma için cankurtaran işlevi görür Windows Phone 8. Bu sebepten ben de destekliyorum. Samsung da biraz ağırlık verse çok güzel olacak.
Sony kadar şıklığına dizaynına dikkat eden firma yok derken; Apple duymasınSony Kalitesi eşittir Windows Phone işletim sistemi cillop gibi olur benceNot Şuan Xperia L kullanıyorum sony kadar cihazlarına şıklığına dizaynına özelliklerine özen gösteren firma yok windows işletim sistemide şıklığına şıklık katar
Aman haaSony kadar şıklığına dizaynına dikkat eden firma yok derken; Apple duymasın
Sony kadar şıklığına dizaynına dikkat eden firma yok derken; Apple duymasın
O kişiye göre değişir fakat detayı kaçırıyorsunuz. Firma olarak şıklığa çok dikkat eden olarak bahsettik, şıklık konusunda da Apple baya takıntılıElma çok da şekil değil bence
O kişiye göre değişir fakat detayı kaçırıyorsunuz. Firma olarak şıklığa çok dikkat eden olarak bahsettik, şıklık konusunda da Apple baya takıntılı
bencede sony tasarım olarak bir çok ureticiden ilerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?