Haber Sony Mobile, Z5 Serisi İçin İlk İpucunu Verdi!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony Mobile, Z5 Serisi İçin İlk İpucunu Verdi!
Sony Xperia Z5 ve Z5 Compact'ın tanıtımına az kala Sony Xperia GB Twitter hesabı "büyük odaklamaya" hazır olun twitini attı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

2 Eylül'de IFA 2015 fuarında tanıtılması beklenen Z5 ve Z5 Compact'da kamera konusunda değişiklikler bekleniyor. Xperia M5'deki gibi Z5 serisinde de hibrit odaklama (0.2 saniye) ve IMX240 sensörünün kullanılması bekleniyor. Ayrıca kamera uygulamasının da güncellenmesi ve daha iyi hale getirilmesi bekleniyor. Daha önce sızdırılan bilgilere göre Z5'in 5.5 inç, Z5 Compact'ın 4.7 inç ekranla, 4GB RAM ve parmak izi okuyucu ile gelecek.

Ekli dosyalar

iPhonedo

iPhonedo

Üye
Kamerada Sony beyciğim her zaman 1 (bir) adım öndedir.

by-pegasus

Üye
Bi aralar sony batiyor diyorlardi ne oldu o

Hatta elini playstation haric heryerden cekeceklerini duyurmustu

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: by-pegasus
yeumyang

yeumyang

Moderator
hazırız bekliyoruz compakt modeli 810 la gelmese 808 le gelse süper olur malum 810 aşırı ısınıyor

man20

man20

Üye
Umarım sony, micro sd'yi koymamazlık yapmaz.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
yeumyang

yeumyang

Moderator
808 az ısınıyor 810 kadar ısınmıyor bence 4k pekte önemli degil

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
808 ısınsada 810 da ki psikolojik havayı vermez. 808 konması akıllıca, 810 konması aptalca olur.

007wolverine

007wolverine

Üye
808 ile çıkar bence

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
810 ile geliyor zaten. 810 olması da daha iyi olacak.

yeumyang

yeumyang

Moderator
810 ile geliyor zaten. 810 olması da daha iyi olacak.
işlemci iyi ama ısınması alacak kişilerin aklında soru işareti oluşturacaktır alıp almamakta kararsız kalacaklar buda sony icin kayıptır cünkü ısınan cihazı kimse almak istemez kişi gider z3 compakt alır neden ısınan cihaz alsın sony ısınmasına elbette cözüm bulur ama yinede istedigi satış olmaz diye düşünüyorum
808 ısınsada 810 da ki psikolojik havayı vermez. 808 konması akıllıca, 810 konması aptalca olur.
katılıyorum bakalım az kaldı nasıl gelecek
Kesin mi?
810 işlevsel olarak daha iyi tabi de.
kesin degil sızan haberlerde 810 la gelecegi söyleniyor

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Kesin mi?
810 işlevsel olarak daha iyi tabi de.
Sony'den sızdırılan bilgilere göre öyle
işlemci iyi ama ısınması alacak kişilerin aklında soru işareti oluşturacaktır alıp almamakta kararsız kalacaklar buda sony icin kayıptır cünkü ısınan cihazı kimse almak istemez kişi gider z3 compakt alır neden ısınan cihaz alsın sony ısınmasına elbette cözüm bulur ama yinede istedigi satış olmaz diye düşünüyorum

katılıyorum bakalım az kaldı nasıl gelecek

kesin degil sızan haberlerde 810 la gelecegi söyleniyor
Kusura bakmayın da saçmalamışsınız ısınmayan cihaz mı var, S810 var diye kimse almayacak mı?
S808 de ısınıyor ve S810'a göre çok eksiği var.

yeumyang

yeumyang

Moderator
ısınmayan cihaz tabiki yok ama bir ısınma var birde aşırı ısınma 810 aşırı ısınıyor bunu z3+ ısınma şikayetlerinden ve sony nin ısınma icin güncelleme yayınlamasından anlıyoruz tabiki cihazı düşünen kişiler s810 var diye almaktan vazgecebilirler samsung bile kullanmadı kendi işletim sistemini kullandı aşırı ısınıyor diye zaten alacak kişiler cihazı inceleyip alırlar piyasada bircok cihaz var neden 810 kullanan cihaz alsınlar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Samsung kendi çipsetini kullanıyor işletim sistemini değil. Z3+ güncelleme ile düzeldi 10 dakika kesintisiz 4K kayıt yapabiliyor. Bu cihazlarda da sıkıntı çıkmaz.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Samsung kendi çipsetini kullanıyor işletim sistemini değil. Z3+ güncelleme ile düzeldi 10 dakika kesintisiz 4K kayıt yapabiliyor. Bu cihazlarda da sıkıntı çıkmaz.
yanlış yazmışım işlemci diyecektim inşallah çıkmaz temennim bu yönde bakalım az kaldı tanıtılmasına

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Enes

Enes

Üye
Z3 + kaynadı gitti

• Beğen
Tepkiler: murooo55