osicik
Üye
Burada yenilikler yazıyorBiz ona banvit nagıt diyelim herneyse bilen bir müslüman bu nagıtta hangi işe yarar yenilikler var açıklayabilir mi arkadaşlar z2 sahibi olarak üzülmeye değer mi ona göre üzülecem
Android 4 te olsa 5 te olsa 6 da olsa aslında çok bi fark vaybe bu süper oldu diyebileceğim bişey görmüyorum yada ben mi göremiyorum???
Z3 alsaydı geliştiriciler Z2'ye portlarlardı zaten aynı çipsetVerilmeyeceği zaten belliydi.
Z - Z1 de M alacak dendi noldu?
S5 , G3 , Z2 vb.tüm firmalarda durum aynı güncellemeleri bitti.
S4 , G2 ve Z1'in L ile bittiği gibi.
Z3'ün almaması konusu saçmalık evet.
Boş yere güncelleme konusunda şöyle iyi böyle iyi diye reklam yaptılar kim nerden uydurduysa.Tüm firmalar benzer dönemin cihazlarına aynı süre ve versiyonlarla destek veriyor.Donanım vs.bakan yok.
yeni liste gelir çünkü m ve c serileri için bir şey dememiş. M5'in alması lazım.sony tarafında ikinci bir liste geleceğini sanmıyorum
Android 5.1.1 ile çıktı 6 alacakyeni liste gelir çünkü m ve c serileri için bir şey dememiş. M5'in alması lazım.
Mantıklı bir karar olmuş bence. Sürüm çıkıyor 6 ay sonra ancak verebiliyorlar ancak da 2-3 ay sonra adam gibi oluyor 3 ay sonra hop yeni sürüm. Sil en başa sar.Zaten diğer firmaların cihazı 8 i almaz da xiaomi açıklama yapmıştı Android 7 yi atlayacaz diye MIUI arayüzünü entegre etmek falan uzun sürüyormuş direk 8 çıktığı zaman ona baslicaz demişlerdi. Mi 4 için bekliyordum açıkçası zaman ne gösterecek bakalım
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen yetişemiyor lar. Mesela daha önce de böyle yaptılar mi 4 için lolipopu atlayıp direk 6 verdiler. Nougat ı atlayıp 8 de verirler inşallahMantıklı bir karar olmuş bence. Sürüm çıkıyor 6 ay sonra ancak verebiliyorlar ancak da 2-3 ay sonra adam gibi oluyor 3 ay sonra hop yeni sürüm. Sil en başa sar.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?