Haber Sony, Mobil Cihazlar Departmanını Satabilir!

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Sony, Mobil Cihazlar Departmanını Satabilir!

Sony, Mobil Cihazlar Departmanını Satabilir! - MaxiCep
Japon teknoloji devinden mobil cihaz iş kolunun satılacağı bilgisi geldi.

Son dönemde Android platformu altında ürettiği Xperia serisi akıllı telefonlarıyla oldukça popüler olan ve beğeni kazanan Japon teknoloji devi Sony, akıllı telefon satışlarını artırmayı başarsa da bir türlü istediği mali sonuçları elde edemedi.

Reuters‘in yayınladığı haberinde bir Sony yetkilisinden alınan bilgiye göre satış ve yeni bir ortak alma da dahil olmak üzere Sony Mobil Cihazlar iş kolu için yeni bir çare arayışında.

Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2015) yeni amiral gemisiSony Xperia Z4‘ü duyurmaya hazırlanan Japon teknoloji devi, Mart ayında biten mali yıl döneminde 1.9 milyar dolar düzeyinde bir zararla karşı karşıya bulunuyor.

98farom98

98farom98

Üye
Hadi bee bari iyi birine satsa bakalım nasıl olacak niye satıyorki :(

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Enteresan.:hmmm

lazye

lazye

Üye
Microsoft biraz ilginç :hmm:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia sevdim canına okudular Sony sevdim yok olcak. Başlarım böyle işe telefon falan almam böyle giderse. Umarım söylentiden ibarettir, Xperia serisi Android'in en ağır toplarından haberin söylenti olması yüksek ihtimal.

lazye

lazye

Üye
Nokia sevdim canına okudular Sony sevdim yok olcak. Başlarım böyle işe telefon falan almam böyle giderse. Umarım söylentiden ibarettir, Xperia serisi Android'in en ağır toplarından haberin söylenti olması yüksek ihtimal.
Haber bana baya ciddiymiş gibi geldi ve mantıklı :(

delly16

Üye

Sony, Mobil Cihazlar Departmanını Satabilir! - MaxiCep
Japon teknoloji devinden mobil cihaz iş kolunun satılacağı bilgisi geldi.

Son dönemde Android platformu altında ürettiği Xperia serisi akıllı telefonlarıyla oldukça popüler olan ve beğeni kazanan Japon teknoloji devi Sony, akıllı telefon satışlarını artırmayı başarsa da bir türlü istediği mali sonuçları elde edemedi.

Reuters‘in yayınladığı haberinde bir Sony yetkilisinden alınan bilgiye göre satış ve yeni bir ortak alma da dahil olmak üzere Sony Mobil Cihazlar iş kolu için yeni bir çare arayışında.

Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2015) yeni amiral gemisiSony Xperia Z4‘ü duyurmaya hazırlanan Japon teknoloji devi, Mart ayında biten mali yıl döneminde 1.9 milyar dolar düzeyinde bir zararla karşı karşıya bulunuyor.
In this case, you can download and update computer driver on official website to solve your problems if you know the details about your computer or other devices. However, this is not the best way for someone for not all computer drivers can be found on its official website or it will take you much time doing that. You can try which helps me solve my computer driver problem before. I think it is an useful one. Just have a try.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Piyasanın rakipsizi samsung olacak[emoji23]

furkankaya559758

Üye
Bence satmaz. Sony son zamanlarda telefonlarda çok başarılı.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Samsung da tv kısmını bildiğim kadarıyla başka bir üreticiye devredecek. Demekki para kazanamıyorlar.

0MG90

0MG90

Üye
Microsoft ne alaka?

Habere pek inanmıyorum açıkçası Sony'nin tanınmasını sağlayan bir seri Xperia.

Emre

Üye
    Konu Sahibi

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft mu neden oldu yani zararına? :D
İstediği Hedefe Ulaşamıyor Bende Olsam ya Satarım Yada Telefonda Farklı Tasarımlar Kullanırım İkiz Gibi Hepsi.
Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2015) yeni amiral gemisi Sony Xperia Z4‘ü duyurmaya hazırlanan Japon teknoloji devi, Mart ayında biten mali yıl döneminde 1.9 milyar dolar düzeyinde bir zararla karşı karşıya bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Olacağı Varsa Olur Ama Kullanıcıya Kendini Kötületirler

98farom98

98farom98

Üye
Valla inşallah satmazlar

Üst Alt