Müşteri veli nimettir, niye elinden kaçırmak istesin ? Ne güzel sömürüyorken hemde ?Sanki Türk vatandaşları onlara muhtaçmış gibi davranıyorlar. Şu an TÜM Google servislerinin iyi alternatifleri bulunmakta. Geliştiriciler için de bir problem yok, tek mağaza Google-ın değil, kendisi para kaybeder bunu yaparsa.
Bu hayatta insanın en iyi yaptığı şeylerden biri alternatif bulmaktır. Bulduğu alternatif çözüme alışan biri geri dönmekte zorluk çeker. Yani Google-ın böyle bir aptallık yapacağına inanmıyorum.
Vatandaşa diyen başlayan bir paragrafa atıf yapmak istiyorum toplum mühendisliğini yapabilecek ancak radyo sunucuları olabilir. Bakınız Nöbetçi Erdem' i Kimler Tanıyor ?Müşteri veli nimettir, niye elinden kaçırmak istesin ? Ne güzel sömürüyorken hemde ?
Asıl suçlu biziz, rest çekmeden önce kendi elinde ne var bir ona bakmak lazım.
Amerigaya trip atıp, elin çinlisinin teknolojisi ile onları tehdit etmek, yiğitlik değil.
Bu iş elinde nükleer silahı olmayıp, nükleer silahı olanı tehdit etmeye benziyor...
Vatandaşa vestel venüs kullanın diyenlerin ceplerinde son çıkan amerigan malı telefon vardır. Bunun adına milli duruş demeleride ayrı bir utanmazlık.
Huawei kendi geliştirdiği işletim sistemini kullanamayacak kadar korkak firmadır.
Bunlardan radikal hamle beklemek, çöle kar yağmasıni beklemele eş değerdir.
Adam vermeyeceğiz deyip özel uçakla yolluyor. İnşallah bu sefer gerçekten dik durur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yandex de varHere maps kullanırsın olur biter.
Yıkılmadım ayaktayım dertlerimle yoldayımEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
👍 Я Я Я ЯНДЕКСYandex de var
Yıkık ve öfkeli ☺Yıkılmadım ayaktayım dertlerimle yoldayım