Saat Sony Wena 3

Sponsorlu Bağlantılar

gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
Sony Wena 3
Bir tarafı akıllı saat olan, diğer tarafına ise klasik saat takılabilen yeni akıllı saat modeli Sony Wena 3, resmi olarak duyuruldu.

Son yıllarda akıllı saat ve akıllı bilekliklere karşı olan ilgi günden güne artıyor. Her geçen gün milyonlarca kişinin dikkatini çeken akıllı saat ve akıllı bileklikler, günümüzde fazlasıyla popüler bir hale geldi. Ülkemizde de oldukça popüler bir hale gelen akıllı saatler, teknoloji şirketinin de en büyük kozu haline geldi ve dünya çapında pek çok teknoloji şirketi bu konuda oldukça dikkat çeken ürünler üretmeye başladı.

Bunlardan biri de Japonya merkezli teknoloji şirketi Sony’den geldi. Oldukça ilginç bir konsepte sahip olan Sony Wena 3, bir tarafı klasik bir saat olurken, diğer tarafında da akıllı saat bulunduruyor. 20’den fazla işlemden geçerek cihazın camının üretildiğini açıklayan Sony, saat camının oldukça dayanıklı olduğunu söyledi. 90 cm düşmeye karşı dayanıklı


Deri, metal ve silikon olmak üzere 3 farklı gövdeye sahip olan akıllı saat modeli, klasik akıllı saat modellerinde bulunan pek çok özelliğe sahip. Aslında üst tarafında klasik bir saat modeli takılabilen Sony Wena 3, alt tarafında da akıllı bir ekran bulunduruyor. Akıllı bilekliğe benzeyen bir ekrana sahip olan Sony Wena 3, bu ekranında Amazon Alexa sesli asistan gibi pek çok özelliğe de sahip olarak karşımıza çıkıyor.
Adım sayar, kalori hesaplayıcı, alarm kurma gibi pek çok özelliği bulunan yeni Sony Wena 3, üzerinde mikrofon ve hoparlör de bulunduruyor. Ülkemize satışa sunulup sunulmayacağı henüz belli olmayan oldukça ilginç konseptteki akıllı saat modeli Sony Wena’nın fiyatı da belli oldu.
Sony’nin yeni akıllı saat modeli Sony Wena 3, metal seçeneğiyle 315 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Cihazın en ucuz versiyonu ise silikon kayış ile satışa sunuluyor. Bu da yaklaşık olarak 228 dolarlık fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. Cihazın Premium Siyah versiyonu ise 333 dolarlık bir fiyat etiketine sahip.
:angry::gun1:(Hay sizin amerikanız da dolarınızda...)
 
  • Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve 01kubi


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Vestel Alın napacan gavur malını. sony nın mallarını oldum olası sevemedm
 
  • Şaşırdım
Tepkiler: gonyalı
gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Sony hayranıyım
ama
Pahalı alamıyom

Vestel hem yerli
hem de ucuz
Bu yüzden tercihim : Vestel
Sony Sevemedim Caponlar Çok Hata Yapıyor Sonra Sorsan İşlerini İyi Yaparlar Bilmem Ne Derler. O Sony Z1 Mıydı Neydi O Zamanlar Tv deki Paneli Telefonda Kullandılar batırdılar ekranları
 
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı

Benzer Konular



Üst Alt