sony marka telefon

Sponsorlu Bağlantılar

gpu

gpu

Üye
    Konu Sahibi
sony marka telefon
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir telefon alıcam sony marka almayı düşünüyorum aklımda xperia l ve xperia p var aslında xperia arc s var da onu almakta biraz tedirginim sony ve ericsson markaları ayrıldı ve sony ericsson markalı telefonlarda garanti var mı günceleme gelirmi bide bunları önermiyorum diyenler varsa s3 mini var aklımda sizce hangisi ? Büyük bir ihtimalle sony marka telefon almak istiyorum bide katılım fazla olursa çok çok çok sevinirim

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Öncelikle bunları önermiyorum sana windows phone li bir telefon öneririm. dediklerine gelincede sony nin telefonlarının fiyatlarını modellerini pek bilmem ama özelliklerini biliri. bunun için hangisinin özellikleri daha iyi ise onu al yani başka marka düşünmediğin için iki model arasında kararsız kalmazsın. en iyisi hangisi ise onu al. vede ihtiyaçlarına göre. sony markalarından anlayan bir kaç kişi sana istediğin cevabı verirler. benim cevabım bu; en iyisi hangisiyse onu al :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Invoke

Invoke

Üye
Saydıklarından en iyisi L, şuan xperia alacaksan 800lira bütçeye L, 1200e SP öneririm, iyi telefonlar, pişman olmazsın. Xperia L s3 miniden ve xperia pden iyidir. P'nin işlemcisi vsde eski aynı performansı vermezler, arc s hele 512mb ram yetmez, Büyük sıkıntı olur. Sony, ericcssonu da satın aldı, ayrılmadılar. Arc S'e destek icsden sonra kesildi, Pnin de uzun sürmez en son 4.1.2 aldı. L'nin alacağı bir kaç güncelleme ama bu olaylara fazla takılma, her telefonun ömrü birkaç güncelleme androidde, 2k lira verirsen daha çok olur o da yine çok sürmez. Custom rom olayı geniş, rahat ol ama sonuç olarak arc s alınmaz 512mb ram ile.
800Liraya Xperia L
1200Liraya Xperia SP

- - - Eklendi - - -

Aklınıza takılan bir şey olursa yazın, yardımcı olmaya çalışayım.

gpu

gpu

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bunları önermiyorum sana windows phone li bir telefon öneririm. dediklerine gelincede sony nin telefonlarının fiyatlarını modellerini pek bilmem ama özelliklerini biliri. bunun için hangisinin özellikleri daha iyi ise onu al yani başka marka düşünmediğin için iki model arasında kararsız kalmazsın. en iyisi hangisi ise onu al. vede ihtiyaçlarına göre. sony markalarından anlayan bir kaç kişi sana istediğin cevabı verirler. benim cevabım bu; en iyisi hangisiyse onu al :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

windows phone 8 bence iyi değil (ama şimdilik) uygulamalar fotoğrafcılığa dayalı ama android istiyorum windowsta fazla iyi oyun oynanmaz bence

- - - Eklendi - - -

Aklınıza takılan bir şey olursa yazın, yardımcı olmaya çalışayım.
xperia l en son hangi güncelemyi alır ve 2 yıl beni idare eder mi ?

hizan

hizan

Üye
Xperia z al tafsiye ederim.

Kerim.

Kerim.

Üye
aleranol

aleranol

Üye
Belki faydası dokunur alakası az da olsa. Ama seninki de tihaf olmuş tarihi acaba yanlışmı okudun diye merak ettim :)

Kerim.

Kerim.

Üye
tamam hort biraz yanlis oldu ama 2.-3. sayfalara dusen konulari birisinin yukarlara tasidigini gorunce dayanamiyorum:)

aleranol

aleranol

Üye
Bazen gıcık olabiliyor. Ben de denemistim önceden alakali bir konuyu hortlattigim halde terslenmistim yeni üye damgası yüzünden :(

Kerim.

Kerim.

Üye
anladim:)(hortlatan) arkadasi kirdiysam ozur dilerim:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt